Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

PHOTO-DIARY: Persdagen, Cadeautjes & Short Hair!

c2c3c4

Wat een heerlijke, drukke maand was oktober toch! Ik heb weer ontzettend veel leuke dingen meegemaakt. Ten eerste heb ik superleuke samenwerkingen met verschillende merken en bedrijven gehad. Dankjewel daarvoor! Ook voor alle leuke pakketjes die ik deze maand opgestuurd kreeg; ik voelde me net jarig! Ik ben deze maand naar de persdagen van BloshPR, Luxury4LifePR en CO/MotionPR geweest om hun lente en zomercollecties te bekijken voor 2015 en werd verwend met heerlijke goodiebags.

Ook bezocht ik weer leuke events, en sprak ik af met vriendin en medeblogger Miranda van Blondefashiontale. Deze maand hakte ik de knoop door; ik nam afscheid van mijn lange haar en ging voor een kortere coupe á la Ciara, Kylie Jenner en Jessica Alba. Ik ben er zo blij mee, het geeft echt een totaal andere look en mijn haar ziet er meteen gezonder en voller uit. Om mijn huisje herfstproof te maken sloeg ik fijne homeaccessoires in zoals kaarsjes, kussens en andere home deco. Ik ging naar de film ‘Dracula’ met mijn vriend en schoot natuurlijk weer genoeg outfitfoto’s! Ook maakte ik mijn kast herstproof met allemaal fijne knitwear, leren shorts, enkellaarsjes en vesten. Goodbye nazomer!

Een superleuke maand dus, maar ik ben al helemaal klaar voor november. De maand waarin ik jarig ben! Ook staan er weer leuke persdagen, een TV-première en blogevents op de planning. Ik zal stylingworkshops gaan verzorgen en personal shopklanten helpen met hun Winter wardrobe. Ook ga ik naar een besloten, internationale blog-masterclass in Amsterdam én staat er nog een Primark opening op de planning! Stay tuned, want ik hou jullie op de hoogte van mijn avonturen! Vertel je mij ook even over de hoogtepunten van jouw maand? Ik ben benieuwd!

Styled by Romy

10 gedachten over “PHOTO-DIARY: Persdagen, Cadeautjes & Short Hair!

 1. Wat een prachtige foto’s!
  Je ziet er op de foto’s goed gestyled uit.
  De parfum lijkt me een heerlijke geur.
  Eindelijk wordt er binnenkort weer een hele leuke winkel geopend 😉
  De handtasjes zien er schattig uit.

  Fijne dag Xoxo

 2. Leuke foto’s en het klinkt als een super leuke maand! Stoer dat je lange haar heb durven knippen. Staat je heel goed! <3

  Er staat een super leuke giveaway online op mijn blog. Je kan €150 shoptegoed winnen om samen met mij te gaan winkelen bij Citymall Almere. Zou leuk zijn als je meedoet 🙂

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven