FAVORIETEN: 11 Mooiste sandaaltjes van dit moment

1. Zara – 2. River Island – 3. River Island – 4. Zara – 5. Topshop – 6. Monsoon – 7. Marks & Spencer – 8. River Island – 9. Monsoon – 10. Lilly Pulitzer for Target – 11. River Island

Bij het Summerproof maken van mijn kast kwam ik meteen tot de volgende ontdekking; ik heb echt wel genoeg zomerkleding, accessoires- en sieraden. Maar op het gebied van sandaaltjes was ik even minder tevreden! Waarmee moet ik anders mijn zomerse midi-skirt, maxidress of ripped shorts afstylen dan met een beaded sandaaltje? Nu heb ik nog wel mooie sandalen, maar allemaal van vorig jaar zomer. Tijd dus om te gaan shoppen voor nieuwe modellen.

De sandalentrends deze zomer? We zien, net als bij de ‘normale’ schoenen, veel dikke plateauzolen. Pluspunt, want dit loopt heerlijk. Verder zien we elk jaar de embellished, beaded sandaaltjes terugkomen, waarmee je heel makkelijk een glamorous update aan je outfit geeft. Dit jaar zien we ook veel sandalen met kwastjes en franjes, aansluitend aan de bohemian trend. Ook de gladiator-sandaal is weer helemaal terug, zowel de hoge als de lagere variant. Metallic-lovers kunnen dit seizoen hun garderobe aanvullen met zilveren en gouden sandalen. En net als bij kleding, is de All White-trend ook op sandalen van toepassing.

Ik selecteerde mijn 11 favoriete sandaaltjes van dit moment, welke sandaaltjes vind jij het mooiste?

Sandal Shopping

3 Comments
 • Tineke
  mei 7, 2015

  Ik hou van sandaaltjes! Hoop dat het snel mooi weer is zodat ik mijn sandalen weer kan gaan dragen!
  Liefs

 • Iep
  mei 7, 2015

  Oooh, te gekke sandaaltjes!
  super leuk
  Liefs Iep

 • come-moda
  mei 7, 2015

  Leuke sandaaltjes, vooral die gouden met pineapple!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *