Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: 11 Mooiste sandaaltjes van dit moment

1. Zara – 2. River Island – 3. River Island – 4. Zara – 5. Topshop – 6. Monsoon – 7. Marks & Spencer – 8. River Island – 9. Monsoon – 10. Lilly Pulitzer for Target – 11. River Island

Bij het Summerproof maken van mijn kast kwam ik meteen tot de volgende ontdekking; ik heb echt wel genoeg zomerkleding, accessoires- en sieraden. Maar op het gebied van sandaaltjes was ik even minder tevreden! Waarmee moet ik anders mijn zomerse midi-skirt, maxidress of ripped shorts afstylen dan met een beaded sandaaltje? Nu heb ik nog wel mooie sandalen, maar allemaal van vorig jaar zomer. Tijd dus om te gaan shoppen voor nieuwe modellen.

De sandalentrends deze zomer? We zien, net als bij de ‘normale’ schoenen, veel dikke plateauzolen. Pluspunt, want dit loopt heerlijk. Verder zien we elk jaar de embellished, beaded sandaaltjes terugkomen, waarmee je heel makkelijk een glamorous update aan je outfit geeft. Dit jaar zien we ook veel sandalen met kwastjes en franjes, aansluitend aan de bohemian trend. Ook de gladiator-sandaal is weer helemaal terug, zowel de hoge als de lagere variant. Metallic-lovers kunnen dit seizoen hun garderobe aanvullen met zilveren en gouden sandalen. En net als bij kleding, is de All White-trend ook op sandalen van toepassing.

Ik selecteerde mijn 11 favoriete sandaaltjes van dit moment, welke sandaaltjes vind jij het mooiste?

Sandal Shopping

Styled by Romy

3 gedachten over “FAVORIETEN: 11 Mooiste sandaaltjes van dit moment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven