Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW & WINACTIE: Etos gezichtsmaskers

Om even te ontsnappen aan alle dagelijkse stress trakteer ik mijn huid elke week op een gezichtsmasker. Ik vind het erg belangrijk om een momentje voor mezelf te pakken en om van mijn badkamer even een beauty spa te maken. Etos brengt een nieuwe lijn maskertjes uit die extra verzorgend-, kalmerend of reinigend zijn. In totaal worden er wel 9 verschillende maskers gelanceerd. Waarvan 6 ‘funmaskers’ met elk een andere geursensatie en 3 intensieve maskers – van diep reinigend tot herstellend.

Het goede nieuws is dat deze maskers slechts 0,99 euro kosten! Voor die prijs koop je ze toch allemaal.. Verwen je huid minimaal één keer per week met zo’n geconcentreerde huid booster en je merkt direct verschil, zo belooft Etos. En als ik de vrolijke, Instagram-waardige verpakkingen zie word ik natuurlijk meteen nieuwsgierig. Bij de Etos ‘funmaskers’ staan zintuig-prikkelende ingrediënten en daarbij de geurbeleving centraal:

♥ Refreshing Fruit Smoothie mud mask met Peach oil & Mango butter
Geeft de huid haar zachte en frisse teint terug

♥ Refreshing Cucumber peel off mask met Cucumber & Citrus extract
Geeft je huid een natuurlijke boost. Verwijdert dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing voor een verfrissend en jeugdig resultaat

♥ Smoothing Strawberry soufflé mask met Strawberry & Vanilla extract
Voor een gehydrateerde en gladder uitziende huid

♥ Deep cleansing Virgin Olive Oil mask met Virgin Olive, Shea butter & Cocoa
Heeft vooral een kalmerende en voedende werking en reinigt intensief zonder de huid uit te drogen

Tijd voor een extra skin boost? Dan heeft Etos de intensieve maskers. Bij deze nieuwe maskers staat de werking centraal, om zo het maximale uit je huid te halen.

♥ Balancing mud mask met Argan Oil & Acai Berries extract
Verwent je huid extra intensief door de toevoeging van arganolie. Zorgt voor een diepte reiniging en dankzij de anti-oxiderende werking wordt de natuurlijke balans van je huid hersteld

Etos’ Face Mask tips
• Neem een moddermasker wanneer je je huid ultiem wilt reinigen. Dit type masker droogt in waardoor vuil en onzuiverheden op natuurlijke wijze worden verwijderd.
• Wikkel je gezicht na het aanbrengen van het masker in met een vochtige warme handdoek. Door de warmte trekken de voedende ingrediënten nog beter in de huid.
• Dé trend op het gebied van maskers is multi-masking. Dat houdt in dat je voor de verschillende zones van je huid een ander masker gebruikt, omdat iedere huidzone een andere behoefte heeft. Zoals bijvoorbeeld een reinigend masker voor neus en kin, een hydraterende variant voor wangen en een smoothing mask voor je voorhoofd. Zo geef je je huid precies wat het waar nodig heeft.
• Bewaar je masker in de koelkast voor een verkwikkend effect.

De nieuwe Etos maskertjes zijn vanaf nu verkrijgbaar in alle Etos-winkels. Het goede nieuws is dat ik vanaf vandaag een pakketje met maskertjes mag weggeven aan één van mijn volgers! Meedoen? Reageer dan onder deze foto op mijn Instagram of op deze foto op mijn Facebookpagina. Good luck babes!

Deze Post is tot stand gekomen in samenwerking met Etos Friends. / De producten in deze Post heb ik ontvangen.

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW & WINACTIE: Etos gezichtsmaskers”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven