Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Hydraterende beautyproducten in het najaar

In het najaar vindt er een rigoureuze verandering plaats in mijn beauty stash. De lichtere- en luchtigere zomerproducten maken plaats voor het zwaardere geschut. Mijn hydraterende producten worden zeer royaal gebruikt, en het leek me dan ook wel leuk om mijn favorieten aan je voor te stellen. Ik heb een selectie gemaakt van betaalbaardere producten die makkelijk verkrijgbaar zijn, en waarmee je je droge winterhuidje in no time omtovert tot een zacht, glad en gehydrateerd baby-huidje. Maak kennis met mijn beauty favorieten in het najaar.

Lichaam
Rituals limited edition ‘Oriental Cream’ shimmering body cream & ‘Oriental Dream’ shower foam
34Rituals is zo’n merk waar ik nooit genoeg van krijg. Net als voorgaande jaren brengt Rituals ook dit najaar een limited edition-lijn uit. Dit jaar is dit de ‘Oriental Dream’-lijn, en ik kon het niet laten twee prachtige producten uit deze lijn te kopen – al is het alleen al om hun schitterende verpakkingen. De ‘Oriental Cream’ shimmering body cream is een dikke en hydraterende boter, met daarin creamy cacao & amandelen. Dit merk ik ook aan mijn huid, want ik smeer me elke avond trouw in met deze body cream, en ik heb sinds mijn eerste gebruik geen last meer van een droge huid. Zélfs de huid op mijn mega-droge benen voelt glanzend en gevoed aan! Bijkomend voordeel is de toegevoegde body shimmer waarvan je huid een mooie glans krijgt na gebruik.

De ‘Oriental Dream’ shower foam is een heerlijk schuimend product dat al meteen onder de douche zeer weldadig en ontspannend aanvoelt. Ik gebruik dit product graag voor het slapen, om alvast in de ontspannen stemming te komen. Ook in de ‘Oriental Dream’ shower foam zit cacao en amandel. Na het douchen voelt mijn huid meteen zacht en glad aan, ook zónder het gebruik van een bodybutter– of cream achteraf. Aanrader!

Handen
Hand Chemistry ‘Intense Youth Complex’ handcrème
5Dit is de best verkochte handcrème in de UK, en dat is geheel terecht én bewezen! Ik gebruik de Hand Chemistry ‘Intense Youth Complex’ handcrème sinds ik hem een tijdje terug opgestuurd kreeg ter review. Meteen al was ik helemaal verslaafd aan deze heerlijke crème. Hij trekt snel in, verzorgt de huid van mijn handen optimaal en maakt korte metten met kloofjes en droge nagelriemen. Ik gebruik de Hand Chemistry ‘Intense Youth Complex’ handcrème elke dag, en je hebt per keer maar een klein beetje nodig voor een groots resultaat. Na een tijdje gebruiken merk je namelijk dat de huid van je handen er gladder en stralender uitziet!

Gezicht
Kruidvat nachtcrème met vitamine E, Kruidvat Q10 oogcrème & Yves Rocher ‘Sensitive Végétal’ serum
67Ik moet zeggen dat ik eigenlijk een hele makkelijke en egale huid heb. Toch krijg ik in het gure najaar vaak last van droge plekjes, grovere poriën en soms zelfs rode bultjes. Vooral de dunnere huid rondom de ogen krijgt het in het najaar zwaar te verduren. Een goede, hydraterende oogcrème is voor mij het gehele jaar door een must, maar in het najaar gebruik ik deze Q10-variant van Kruidvat. Een betaalbare oogcrème die je na een nachtje slapen een heldere en frisse blik geeft, en de huid rondom je ogen flink hydrateert. Onder mijn nachtcrème breng ik, voordat ik ga slapen, mijn Yves Rocher ‘Sensitive Végétal’ serum aan. Dit hydraterende en herstellende serum zorgt ervoor dat een nachtcrème nóg beter werkt en intrekt.

Deze Kruidvat nachtcrème met vitamine E vind ik ontzettend fijn vanwege haar dikke en boter-achtige textuur. Het is een erg betaalbaar product dat ook echt goed werkt. Deze crème is erg vol en verzacht mijn huid onmiddellijk. Daarnaast heeft hij geen onnatuurlijke, kunstmatige geur.

Haar
Biosilk ‘Silk Therapy’ verzorgend haarserum
8Biosilk ‘Silk Therapy’ is een haarproduct dat de meesten onder jullie vast zullen kennen. Ik gebruik het al jaren trouw, en het fijne aan ‘Silk Therapy’ is dat je het voor meerdere doeleinden kunt inzetten. Zo hydrateert het haarserum droge en gespleten haarpunten, maakt het je haar minder pluizig en statisch en beschermt het je haar tegen de hitte van het stijlen, krullen of föhnen. In het najaar is Biosilk ‘Silk Therapy’ echt onmisbaar voor mijn haar, en regelmatig gebruik ik voor een complete haarverzorging sinds kort óók de Biosilk ‘Silk Therapy’-shampoo.

9Dit waren mijn favoriete, hydraterende producten voor mijn lichaam, handen, huid én haar! Ik hoor heel graag alles over jóuw favoriete producten in de herfst en winter, wie weet zitten er nog mooie, nieuwe producten tussen die ik nog niet kende. Ik wens je een fijne vrijdag en alvast een heerlijk weekend!

Styled by Romy

Een gedachte over “FAVORIETEN: Hydraterende beautyproducten in het najaar”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven