Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Marina Rinaldi F/W 2018

Kennen jullie Marina Rinaldi al? Ik moest mezelf echt even knijpen toen dit prachtige Italiaanse merk mij benaderde voor een exclusieve samenwerking. Ik denk dat Marina Rinaldi qua stijl, kleur- en stofgebruik en zeker ook qua filosofie ontzettend goed bij mij past. Het merk kenmerkt zich door luxe stoffen, gedetailleerde pasvormen die het vrouwelijk lichaam écht mooier uit laten komen en een mix van klassiek met de laatste trends.

Iskra Lawrence, je kent haar vast wel, is absoluut één van mijn favoriete, curvy Insta-babes en zij is het nieuwe gezicht van Marina Rinaldi’s FW 2018/2019 campagne. Het Italiaanse label zet zich heel erg in voor meer diversiteit in de modewereld. En volgens mij zijn Italiaanse vrouwen hét toonbeeld van vrouwelijkheid en elegantie. Ik vind ze net even wat gedurfder en chiquer gekleed en ik kijk mijn ogen uit wanneer ik in Italië ben – zelfs de oudere omaatjes zien er daar nog classy uit.

Tijd om wat van die Italiaanse flair naar mijn kast te halen! Ik mocht mijn favoriete herfst looks doorgeven en kreeg er drie(!!) doorgestuurd. Als allereerste dit prachtige, nude-kleurige jurkje. Normaal gesproken draag ik niet zo vaak hele strakke kleding omdat ik mij hier niet zo prettig in voel. Ik vind het erg belangrijk dat kleding gewoon heel lekker zit omdat ik de hele dag aan het rennen en vliegen ben.

Omdat Marina Rinaldi alleen de allermooiste stoffen gebruikt, wilde ik dit jurkje wél aan. Het heeft een aangesloten pasvorm maar tegelijkertijd een stevige en dikke stof. Daardoor kun je er nog steeds stijlvol en flatteus uitzien. Omdat ik pas geleden mijn lokken weer lekker donker heb laten verven, vind ik dat de nude kleur nóg mooier naar voren komt!

Ik heb het jurkje gestyled met goudkleurige sandalen en vintage look sieraden. De clutch heeft een mooie koraalkleur waardoor hij de nude-tint van het jurkje mooi aanvult. Mocht je het jurkje wat stoerder willen dragen dan kun je hem ook heel mooi met een grove biker boot aan!

Op dit chocolade-bruine jurkje was ik op slag verliefd. Je kunt me uittekenen in zulke shirt dresses: lange tot driekwart mouw, tikkeltje ruimvallende pasvorm, lekker lang maar wel met een mooie taille. Ik draag er hier een goudkleurig chain-riempje omheen, maar ik moet zeggen dat ik hem los hangend ook onwijs mooi vind. De stof is heel zwierig en de jurk staat extra mooi wanneer je van onderen en/of boven wat extra knoopjes los laat hangen.

En dan alweer de laatste look – een iets ruimvallend, donkerblauw jurkje. Deze jurk is zeer comfortabel en daarom momenteel ook heel goed draagbaar met bijvoorbeeld een plat sandaaltje. Je kunt er ook voor kiezen om hem lekker sportief af te stylen. Zo droeg ik er bijvoorbeeld witte platform sneakers onder. Mocht je toch nog wat vrouwelijkheid toe willen voegen dan zou ik zeker kiezen voor wat gouden sieraden.

Ik ben heel erg tevreden over het eindresultaat en de sfeer van deze foto’s. Het prachtige Grand Hotel Karel V in Utrecht was het mooie decor van deze shoot, en zorgde er naar mijn mening ook voor dat mijn outfits het beste uitkwamen. Had ik meteen een goed excuus om na de fotosessie met een cocktail in mijn hand op het terras plaats te nemen! Wat vind jij van de drie looks? Welke outfit zou jij zelf ook wel dragen?

In samenwerking met Marina Rinaldi. / Fotografie door mijn moeder.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven