Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: FAUX FUR GILET

13

Blouse & ketting: Primark – Faux fur: Forever21 – Broek, riempje & Slip-ons: H&M – Leren tas: Cadeau gekregen – Armbanden: Primark, Costes, Sfera & Chanelery – Horloge: Naf Naf —
Foto’s: Mauricio Plein

Wat draag jij tijdens dit regenachtige herfstweer? Ik vind het heerlijk om mijn fake furs en fluffy coats weer uit de kast te trekken! Ik ben groot fan van het faux fur gilet. Dit mooie bordeauxrode exemplaar kocht ik vorige week bij Forever21 voor nog geen dertig euro. Een echte budget buy waar je de hele herfst én winter plezier van hebt! Ik liet mijn nude tinten eens links liggen en ging voor een mooie steenrode blouse die ik bij de opening van Primark Arnhem scoorde. Samen met een leren broek en comfortabele slip-ons is dit voor mij de ultieme Fall-combi! Met mooie armcandy en een grote leren tote bag ben jij net als ik helemaal klaar voor de herfst! Net zo’n herfstlook shoppen als ik? Klik op de kruisjes op de afbeelding hierboven óf shop uit mijn selectie hieronder;

Styled by Romy

4 gedachten over “LOOK OF THE DAY: FAUX FUR GILET

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven