Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Suit up

[show_shopthepost_widget id=”2701734″]____________________________________________________

Jasje & oorbellen: H&M / Top & broek: Vila / Tasje: Oh so Hip / Loafers: Manfield / Kettinkjes: Oh so Hip & Names4Ever / Ring: Jewelry by AD / Enkelbandje: Oh so Hip / Horloge: My Jewellery / Armbandjes: Michael Kors, Oh so Hip, ModeMusthaves & Happiness Boutique

Fotografie door Maren

Een tijdje geleden spotte ik dit jasje bij H&M en ik was op slag verliefd. Sowieso heb ik een mega crush op bijna de complete huidige collectie van H&M. Het leuke van deze blazer is dat er ook nog een short bij ‘hoort’, waardoor je het dus als pak of als losse items kunt dragen. Ik koos ervoor om de blazer te combineren met een romantische, kanten top van Vila en een donkerblauwe Vila pantalon. Om de outfit wat minder ‘gekleed’ te maken ging ik los met accessoires.

Ik trok mijn zilveren Manfield loafers uit de kast en ook mijn nieuwe crossbody bag van Oh so Hip mocht mee naar buiten. Als je mij op Instagram volgt dan weet je dat ik ontzettend veel leuke, nieuwe zomer sieraden binnen heb gekregen van Oh so Hip. Zij hebben hele exclusieve en unieke merkjes zoals A La en Club Manhattan. Ik draag in deze outfit de haaientand armband, friendship bracelet en de gouden disc ketting.

Mocht je nu ook willen shoppen bij Oh so Hip, klik dan even op één van mijn linkjes hierboven. Ik heb namelijk bij elk sieraad de juiste link gezet. Vul kortingscode romyXohsohip in voor 10% korting op je bestelling – de gehele maand juni geldig. Wat vind jij van de look? Welke zomerse sieraden draag jij graag?

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”363235″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven