Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Sugar sweet

02030405060708010Sweater: ModeMusthaves – Rok: H&M – Tas: Accessorize – Heels: Boohoo – Oorbellen, kettinkje & ring: Nouveau Vintage via Lucardi – Horloge: Guess – Armbanden: Lucardi, The Rubz & Mi Moneda

Fotografie: Mauricio Plein

Blushes & nudes – ik krijg er maar geen genoeg van. Ook vandaag heb ik gekozen voor een nude look, die naar mijn mening helemaal aansluit bij het romantische en lieflijke gevoel van Moederdag. Aanstaande zondag is het zover; dan mogen we onze moeders weer in het zonnetje zetten! Speciaal voor 8 mei heeft Lucardi een superleuke actie gelanceerd met hun ‘Nouveau Vintage’-lijn. Deze sieraden hebben een klassieke jaren ’20 stijl, maar dan in een modern jasje gestoken. Het zijn goldplated kettingen-, oorbellen en ringen met gekleurde zirkonia-stenen. Ze zijn verkrijgbaar in 10 verschillende lentekleurtjes, en ík koos uiteraard voor een combinatie van roze en turquoise.

Ik combineerde deze beauties dus in een nude-kleurige outfit, met daarin mijn favoriete top van ModeMusthaves – nonchalant gedragen in een midi-skirt van H&M. De mintgroene hakken zijn van Boohoo en kocht ik alweer een aantal jaren geleden, maar draag ik nog steeds elke lente en zomer. Met deze hakken wordt zelfs de meest eenvoudige look in no time een feestje. Ik heb mijn outfit verder afgestyled met mijn favoriete, pastelroze Accessorize-tas, mijn Guess-horloge en mijn lucky bracelets. Mocht je ook geïnspireerd zijn geraakt voor het shoppen van een Moederdag sieradenset, kijk dan even op de Lucardi Moederdagpagina óf in een Lucardi bij jou in de buurt. Wat vind je van mijn look, en welk cadeau ga jíj voor Moederdag scoren?

011012013

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1581200″]

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Lucardi.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven