Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Stripe boyfriend jeans

[show_shopthepost_widget id=”2610788″]________________________________________________________________________________

Top: Vila / Jeans: Garcia Jeans via Jeans Centre / Skinny belt: Forever 21 / Velvet tas: My Jewellery / Sneakers: Puma Heart Basket / Oorbellen: H&M / Print scarf: Josh V / Kettinkjes: My Jewellery & Names4Ever / Horloge: Ikki / Armbanden: Michael Kors via Brandfield, My Jewellery, ModeMusthaves & Happiness Boutique

Fotografie: Fleur Joesten

Broeken passen – voor mij is het bijna altijd een regelrechte ramp. Meestal shop ik ze online, bestel ik meerdere maten en pas ik vervolgens rustig thuis voor de spiegel – kan bijna niet fout gaan. Het frustreert me vaak dat elk merk weer compleet andere pasvormen heeft en dat de maat van merk X totaal anders valt dan die van merk Z. Korte tijd geleden kreeg ik een invite voor de opening van Jeans Centre in het vernieuwde Utrecht Hoog Catherijne en ik besloot het een kans te geven, ook al zag ik er stiekem best tegenop om mezelf weer met 100 broeken in de paskamer op te sluiten ;-).

Toch was ik er vrijwel meteen al uit: ik zag deze boyfriend jeans van Garcia Jeans hangen en zag hem al helemaal voor me met verschillende looks uit mijn kast. Bij zo’n broek vind ik het zelf wel het mooiste als je hem één a twee maatjes groter koopt omdat hij me anders niet boyfriend genoeg is. Ik probeerde nog een aantal andere modellen maar wist het eigenlijk al meteen zeker: dit wordt hem. Dat kwam natuurlijk ook wel door de diagonale streep. En door het behulpzame team dat echt met me mee dacht natuurlijk.

Ik draag mijn broek nu lekker easy going met mijn Puma’s, een kanten top en een velvet tas, maar je kunt hem natuurlijk ook met high heels aan. Het mooiste vind ik het altijd om er een vrouwelijk element aan toe te voegen en om er lekker veel accessoires en sieraden bij te dragen waardoor hij niet té nonchalant wordt. Wat vind jij van de look? Ik wens je een heel fijn Paasweekend toe en ben benieuwd naar jouw plannen!

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”356824″]

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Stripe boyfriend jeans”"

  1. Wat een fijne outfit! Voor mij is broeken shoppen ook altijd een regelrechte ramp. De broek die je hebt gekocht vind ik echt heel erg mooi. Super tof die streep ook!

    Liefs Iep

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven