Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Sleeveless

0Gilet20Gilet30Gilet40Gilet50Gilet60Gilet7Gilet & jeans: River Island / Cami & riempje: Primark / Tas: Accessorize / Bag charm: ASOS / Sandalen: Sacha Shoes / Kettinkjes: HEMA & H&M / Ring: Jewelry by AD / Horloge: Guess / Armbanden: Mi Moneda, ModeMusthaves, The Rubz, Beadies Amsterdam & Sacha Shoes

Fotografie: Mayera Fotografie

Nieuwe week, en dus ook een nieuwe look! Ik draag hier mijn nieuwe, mouwloze gilet uit de zomercollectie van River Island. Het leuke aan dit gilet vind ik dat hij wat langer is, soepelvallend is, en dat hij daarnaast een girly print heeft. Ik heb mijn sleeveless blazer gecombineerd met mijn nieuwe, poederroze top van Primark en een hele fijne skinny van River Island. Dit is de eerste keer dat ik een jeans van River Island heb, en ik ben nu al verslaafd aan de heerlijke, stretchy pasvorm. De ripped details en de on trend verfspetters maken deze jeans helemaal af. Natuurlijk draag ik er mijn favoriete, roségouden heels van Sacha onder. Wat vind jij van mijn Monday-look? Ik wens je een heel fijn begin van de week!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1815952″]

Styled by Romy

3 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Sleeveless

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven