Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Skirts & sneakers

[show_shopthepost_widget id=”2680232″]__________________________________________________________________________________

Blouse: ModeMusthaves / Midi-rok: H&M Trend / Tas: Zara / Sneakers: Puma Heart Basket / Kettinkjes: My Jewellery, Names4Ever & Steddy / Ring & horloge: My Jewellery / Armbanden: My Jewellery, ModeMusthaves, Michael Kors via Brandfield, Happiness Boutique & I’m a FashionLover

Fotografie door Mira

Bare leg weather is finally here! Ik vind het zo heerlijk dat we weer met blote benen en romantische rokken- en jurkjes naar buiten kunnen. Mijn favoriete kledingstuk is zonder twijfel de midi-rok. Dit type rok is perfect voor meiden met een zandloperfiguur of voor meiden die een mooi silhouet met duidelijke taille willen creëren. Bij mij is mijn taille het smalste gedeelte van mijn lichaam en daarom leg ik daar graag het accent op. De rok die ik hier draag komt uit de huidige collectie van H&M Trend.

We zien momenteel veel gestreepte blouses-, rokken, jurkjes en andere kledingstukken en daar ben ik heel blij mee. Het geeft meteen een geklede maar ook zomerse look. De outfit die ik hier draag kun je dus ook makkelijk aan naar kantoor of een officiële afspraak. Dit soort rokken is natuurlijk ideaal voor een bruiloft – mooie hakken eronder en klaar ben je! Gisteren ging ik trouwens met Mira naar de Werkspoorkathedraal in Utrecht; een gaaf industrieterrein met een oude fabriek.

Daar werd het 10-jarig bestaan van event Flavourites georganiseerd – een groot feest waarin ontzettend veel verschillende webshops stonden maar ook food trucks, een rolschaatsbaan en verschillende workshops om te volgen. De perfecte combinatie van shoppen, netwerken en lekker eten naar mijn mening! De fabriek was ook nog eens prachtig gedecoreerd met flamingo’s en roze. Buiten besloten we nog even wat foto’s te schieten van onze outfits. Fijne maandag!

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”361840″]

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Skirts & sneakers”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven