Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Rosewholesale Star bomber

[show_shopthepost_widget id=”2296363″]

Star bomber: Rosewholesale

Fotografie: Alexa Op ‘t Land

Dit bomberjack is eigenlijk een combinatie van mijn favoriete elementen: goud, glanzend én met sterren! Ik kreeg hem toegestuurd van Rosewholesale en ben er helemaal blij mee. Tijdens de feestdagen heb ik het jasje gedragen over een feestelijk jurkje, maar in mijn dagelijkse outfits combineer ik hem graag met een zachte, zandkleurige coltrui en een zwarte pantalon. Door deze 2 kledingstukken wordt het jasje meteen heel alledaags, maar ik voeg er natuurlijk wél een paar trendgerichte accessoires bij! Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar opvallende oorbellen, een rij layered necklaces of een faux fur tasje?

Het leukste aan het jasje is nog wel dat je hem binnenste buiten kunt dragen, waardoor je steeds weer een totaal andere look hebt. De binnenkant van het jack is namelijk goud! Omdat ik het superleuk vind om verschillende prints met elkaar te mixen, heb ik gekozen voor een luipaardprint in mijn enkellaarsjes en een extra stippenprint onder mijn broek in de vorm van een panty. Wat vind jij van de look?

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”331768″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Rosewholesale.

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Rosewholesale Star bomber”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.