Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Reach for the Stars

0armystars020armystars030armystars040armystars050armystars060armystars070armystars080armystars090armystars0100armystars0110armystars012Bikerjasje: Onbekend / Top & panty: Costes / Rok: ModeMusthaves / Tas: Sammydress / Cut-out boots: Sacha Shoes / Kettinkjes: My Jewellery, GRRRL & Take what you need / Horloge: My Jewellery / Armbandjes: Pull & Bear, ModeMusthaves & My Jewellery

Fotografie: Marieke Kazen

In mijn outfitpost van vandaag draag ik mijn grote liefde van dit moment, namelijk sterretjes. Ik ben letterlijk starstruck en mijn garderobe hangt dan ook behoorlijk vol met het printje. Laatst kocht ik deze tule rok in legergroen, mét sterretjes dus. Ik hou enorm van dit type rokken omdat ze je taille zo mooi benadrukken, en ze je een heel mooi silhouet geven. Omdat je zo’n tule rok makkelijk alledaags kunt dragen, heb ik hem gestyled met een zwart motorjack. Dit jasje en de stoere laarsjes maken de rok zeer draagbaar. Om de rok in het middelpunt van mijn outfit te zetten heb ik gekozen voor een eenvoudige, zwarte V-hals top. Wat vind jij van de look?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”2140480″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven