Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Pink bomber

245678Bomber: Pull & Bear / T-shirt: Vivi Fashion / Rok & bag charm: H&M / Tas & sneakers: Sacha Shoes / Kettinkjes: GRRRL & Jewellsshop / Ring: Jewelry by AD / Horloge: Guess / Armbanden: Lucardi, Mi Moneda, The Rubz & Sacha Shoes

Fotografie: Demi Alblas

Als het aan mij ligt, blijft het bomberjack nog wel even in het modebeeld. Mijn bomber-obsessie begon vorig jaar, toen mijn vriend steeds thuiskwam met de leukste jasjes van de mannenafdeling. Ik kon het niet laten en in no time verdwenen zijn jasjes in mijn kast en in mijn dagelijkse outfits ;-). Na een lange zoektocht vond ik eindelijk dit roze, satijnen jasje van Pull & Bear; voor mij hét perfecte, roze bomberjack dat te dragen is in ontelbaar veel verschillende outfits. Gisteren droeg ik het jack op mijn nieuwe, grijze T-shirt met quote van Vivi Fashion en mijn witte rok van H&M. Dit is een oudje, ik scoorde hem namelijk een paar jaar geleden. De sneakers en tas kende je al; die kreeg ik beide van Sacha.

De foto’s heb ik gisteren samen met Demi gemaakt in Utrecht, waar het ontzettend bewolkt en dus ook wat donkerder was. Toch ben ik erg tevreden met het resultaat. Wat vind jij van mijn look? Fijne maandag!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1629295″]

Deze outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Vivi Fashion.

Styled by Romy

4 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Pink bomber

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven