Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Overknees & pencil skirt

2345678910Jas, tasje & panty: Primark – Jumper, ring & faux fur pompons: H&M – Pencil skirt: Shoeby Fashion – Overknees: City Walk via Otto – Kettinkjes: Accessorize, Primark & Jewellsshop – Horloge: Naf Naf – Armbandjes: Costes Fashion, ModeMusthaves, ‘t Gasseltje & Pracht

Fotografie: Mauricio Plein

Overknees: ik ben er helemaal aan verslaafd en draag ze momenteel non-stop. En jullie ook, want er wordt op mijn blog enorm veel naar gezocht. De overknee laarzen die ik vandaag draag kende je waarschijnlijk al; ik kreeg ze namelijk van Otto. Inmiddels heb ik twee paar overknees in de kast staan: één paar zwarte met hak en één paar zwarte zónder. Ik kan niet wachten tot ik overknees in kleuren als bordeauxrood, grijs en/of taupe aan mijn garderobe kan toevoegen. De liefde is nog lang niet over! Normaal gesproken combineer ik zulke hoge laarzen graag met een wijd uitlopend rokje, maar vandaag heb ik ze gemixt met een kokerrok! Shoeby Fashion stuurde mij deze superleuke, zwarte scuba rok toe, die enorm lekker zit en hele mooie donkerblauwe details heeft.

Ik zag de combinatie overknees en een kokerrok bij stijlicoon Victoria Beckham, en moest dit natuurlijk zelf ook een kans geven. Ik vind het helemaal geslaagd! Vandaag draag ik verder mijn favoriete jas – mijn pastelroze, oversized jas van Primark, en daaronder een zilveren jumper van H&M. Ook de tas is van Primark, en de imitatiebonten hangers komen van H&M. Voor de finishing touch voegde ik nog wat subtiele kettinkjes toe, mijn favo horloge en natuurlijk een paar girly armbandjes. Wat vind jij van mijn look? Ik wens je een fijne maandag!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1339252″]

Styled by Romy

6 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Overknees & pencil skirt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven