Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: On my way to the Beach

2345678Blazer & top: Primark – Rok: Zara – High heels: Boohoo – Clutch & oorbellen: Accessorize – Sunglasses cord: My Jewellery – Sunnies: Polette Eyewear – Horloge: Naf Naf – Ring: Forever 21 – Armcandy: Forever 21, ModeMusthaves & Costes Fashion

Foto’s: Marianne van Schoonhoven-Lampers Fotografie

Hi fashionlovers! Op deze vrijdag heb ik weer een nieuwe outfit voor jullie klaarstaan. Jullie kunnen mij natuurlijk uittekenen in pasteltinten, en vandaag is daar geen uitzondering op. Deze foto’s werden gemaakt bij de Haarrijnse plas hier in Utrecht, op een heel mooi paadje op weg naar het strand. Ik draag vandaag mijn mintkleurige Primark-blazer, waar ik helemaal verliefd op ben. Ik droeg de blazer vorige week ook al naar een fashionshow. Door de mooie kleur, het crêpe materiaal en de scalloped afwerking is dit pareltje naar verschillende gelegenheden te dragen. Ik combineer de blazer met deze beaded top die ik ook bij Primark kocht.

De geplisseerde rok die ik hier draag komt van Zara, en is van een oudere collectie. Waarschijnlijk ken je de prachtige mintgroene sandalen wel; die scoorde ik een tijdje geleden bij Boohoo. Ik ben nog steeds helemaal weg van deze beauties, en trek ze naar events en shows nog regelmatig uit de kast. De accessoires die ik vandaag draag zijn een clutch van Accessorize, een zonnebril van Polette, een mooie ring van Forever 21 en wat losse armbandjes. Onlangs lanceerde My Jewellery haar nieuwe sunglasses cords, en ik kreeg de vraag of ik er niet eentje wilde uittesten! Ik koos voor dit koordje met kraaltjes in verschillende kleuren. Weg met die ouderwetse koordjes, dit sunglasses cord is ideaal voor naar festivals, op vakantie of ‘gewoon zo’. Wat vind jij van mijn look? Ik wens je een fijne vrijdag!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”812606″]

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: On my way to the Beach”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven