Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Lightblue Fall

123VEST, LAARSJES, TAS & KETTING: PRIMARK – DENIM BLOUSE & SKINNY: H&M – RIEMPJE: ZARA – HORLOGE: NAF NAF – ARMCANDY: PRIMARK, COTTON CANDY BY RO, MY UNIQUE STYLE, LOBI BEADS & ARMCATCHERS – OORBELLEN: ACCESSORIZE–
Foto’s: Mauricio Plein–

Het begint weer frisser te worden, tijd voor een heerlijk herfst-outfitje. Ik draag hier véél Primark-items; mijn nieuwe oversized, lichtblauwe vest, de laarsjes, de tas, de ketting; allemaal zijn ze van Primark. Zo ga je dus budgetfriendly de herfst in! Ik word letterlijk en figuurlijk warm van alle heerlijke herfstkleuren, dikke oversized jassen, grof gebreide vesten en enkellaarsjes in de winkels. Tijdens de Primark store-opening in Enschede shopte ik dit heerlijke grote vest, de cognac enkellaarsjes mét chain en deze prachtige statement ketting. In het najaar woon ik letterlijk in zulke grote vesten. En deze is lichtblauw, één van mijn lievelingskleuren. Als ik zin heb in een warme maar stijlvolle look, kies ik voor een denim blouse. Je kunt er letterlijk alles op en onder dragen. Je kunt dus makkelijk met laagjes werken! Voeg nog een grote ketting toe, een sophisticated tasje, en mooie armbandjes en rol de pijpen van je jeans op; voilá! Je stijlvolle herfstoutfit is af!

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven