Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Layer by layer

[show_shopthepost_widget id=”2418460″]

Jumper dress: Vila via Le Ballon / Lace dress: SuperTrash / Tas: Sammydress / Jas & sjaaltje: Zara / Overknees: Sacha / Oorbellen: H&M / Ring, kettinkjes & horloge: My Jewellery / Armbanden: Happiness Boutique, Michael Kors, My Jewellery & ModeMusthaves

Fotografie: Fleur Joesten

Valentijnsdag leek me de perfecte gelegenheid om een onderwerp aan te grijpen waar ikzelf regelmatig over nadenk: het houden van jezelf. Als jonge vrouw van 25 jaar, in de bloei van mijn leven, denk ik vaak aan mijn zelfvertrouwen. Door de jaren heen heb ik dat steeds meer gekregen. Van nature heb ik redelijk veel zelfvertrouwen, en is dit iets wat ik thuis altijd meegekregen heb. Er zijn echter fasen in mijn leven geweest dat ik totaal niet wist welke kant ik op wilde met mijn stijl en mijn uiterlijk, en dat ik uit onzekerheid maar wat deed.

Er zijn in mijn leven, en dan vooral tijdens mijn schooljaren, heel wat mensen geweest die me onzeker probeerden te maken. Die me afkraakten, die mijn stijl niet mooi vonden en het nodig vonden om mij dat duidelijk te maken. En ook al laat je dat niet altijd koud, het ligt er echt aan wie dat tegen me zegt – slechts de mening van mijn dierbaren boeit me. Na jarenlang zoeken heb ik eindelijk mijn stijl gevonden – ik ben volwassener, ik ken mijn figuur en weet welke kleuren- en pasvormen me wel en niet flatteren. Ik zit lekker in mijn vel. Er zijn tijden geweest dat ik een stuk dunner was, maar ik voel me nu goed bij mijn figuur.

Ondanks dat het in de mode-industrie, waarin ik werk, nog steeds lang niet altijd geaccepteerd wordt dat een vrouw rondingen heeft, blijf ik ervoor vechten. Ik spreek hier regelmatig met andere curvy bloggers over en we merken gelukkig allemaal dat er steeds meer verschuivingen plaatsvinden. Op sociale media- en blogs zie ik meer en meer zelfverzekerde meiden met rondingen en dit doet me erg goed. Zelf houd ik van mijn heupen, borsten en billen en moedig ik jullie vandaag, op Valentijnsdag, vooral aan om eens lekker wat extra aandacht aan jezelf te besteden.

Dus: doe jezelf een mooi sieraad cadeau, trek je vanavond lekker terug op de bank met een comfy dekentje, kaarsen en je favoriete, romantische film en eet vooral wat je wilt. Wees extra lief voor jezelf! Laat je niet door anderen vertellen hoe je eruit moet zien, maar ga op zoek naar jouw stijl, smaak en je eigen, ideale versie van jezelf. Happy Valentine’s Day!

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”339915″]

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Layer by layer”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven