Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: In his shoes

23456789Jasje & tas: Primark – Top: Very by Vero Moda – Broek: C&A – Faux fur pom pon: H&M – Brogues: Sacha Shoes – Initial earring: ModeMusthaves – Kettinkjes: Primark & Accessorize – Horloge: Casio via Horloge.nl – Armbanden: Lavished, C for Classy, ModeMusthaves & Costes Fashion

Foto’s: Mandy Klinkhamer – All in the Picture fotografie

Hi fashionlovers! Een nieuwe week betekent natuurlijk een verse outfitpost. Steeds vaker probeer ik buiten mijn reguliere stijl te gaan, en probeer ik andere kledingstukken-, trends en kleuren uit. Ik draag vandaag een look waarin ik mannelijkere schoenen heb gecombineerd met een verder vrouwelijke stijl. Het jasje dat ik hier aan heb komt van Primark, en shopte ik laatst tijdens de pers-opening in Dordrecht. Daaronder draag ik een zijden top en een bordeauxrode pantalon van C&A; een winkel waar ik normaal gesproken nooit echt kom, maar waardoor ik de laatste tijd aangenaam verrast word – vooral tijdens events. De brogues had je vast al eerder gezien, die draag ik tegenwoordig namelijk bijna dagelijks. Ik kreeg ze van Sacha Shoes.

Ik draag vandaag mijn favoriete accessoires van de laatste tijd, namelijk mijn croco-bag van Primark, met daaraan mijn faux fur pom pon-hanger van H&M. Ook heb ik weer layered kettinkjes om en draag ik mijn favoriete armbanden- en horloge. Wat vind jij van mijn look? Ik wens je een hele fijne maandag!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1274476″]

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: In his shoes”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven