LOOK OF THE DAY: Gentlemanly

23410578Jasje & tashanger: H&M – Top & tas: Primark – Pantalon: Zara – Brogues: Sacha Shoes – Oorbellen: Accessorize – Kettinkjes: GRRRL, Costes Fashion & Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armparty: Lavished, Douglas, ModeMusthaves & Costes Fashion

Foto’s: Mauricio Plein

Zoals je gisteren waarschijnlijk wel op mijn social media-accounts hebt kunnen zien, was ik gisteren in Amsterdam voor een fijne shoppingsessie met twee personal shoppingklanten. Het was ook nog eens National Glamour Day, en we hebben heerlijk genoten van het fijne weer, de nieuwe najaarscollecties en natuurlijk de Glamourkorting. Gisteren droeg ik een outfitje waarin ik mijn nieuwe brogues combineerde. Ik mocht van Sacha Shoes weer een paar nieuwe schoenen uitkiezen en koos voor deze herenschoen. Al een tijdje wilde ik zo’n model aan mijn collectie toevoegen, en de dikkere zool en studs maken deze pareltjes helemaal af.

De truc is om zulke schoenen te combineren met een vrouwelijke look. Ik heb gekozen voor een goud/zwart paillettenjasje van H&M, met daaronder een frisse witte top van Primark. De pantalon komt van Zara en heb ik echt al járenlang, maar ik draag hem nog steeds wekelijks. Echt een topstuk! Om even terug te komen op de schoenen, die kun je dus ook superleuk stylen met een mooie midi-rok, een vrouwelijk jurkje of een sexy kokerrok. Verder draag ik een tas van Primark, met daaraan mijn faux fur-tashanger van H&M; geïnspireerd op de Karlito-hangers van Fendi. Ik ben heel benieuwd naar jouw mening over mijn nieuwe schoenen, en ook over mijn outfit natuurlijk. Ik wens je een hele fijne zondag!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1071648″]

3 Comments
 • Simone
  oktober 4, 2015

  Wat leuk weer. Ik ben gek op je tas en de combinatie goud/zwart!

 • Iep
  oktober 4, 2015

  dat klinkt als een heel fijn dagje!
  Ik vind je schoenen prachtig en te gek gecombineerd!
  I like!!! Liefs Iep xo

 • Tineke
  oktober 5, 2015

  Dat jasje is zo gaaf!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *