Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Floral wrap dress

[show_shopthepost_widget id=”2688546″]_____________________________________________________________________________________

Wrap dress: H&M Trend / Tas: Zara / Sneakers: Puma Heart Basket / Kettinkjes: Steddy, Oh so Hip & Names4Ever / Ring: Oh so Hip / Horloge: My Jewellery / Sunnies: Charlie Temple / Armbanden: Oh so Hip, Happiness Boutique, Michael Kors via Brandfield, I’m a FashionLover & ModeMusthaves

Fotografie door Maren Lotte

Is het je al opgevallen? De wrap dress is helemaal terug en ik ben mega fan! Deze midi-jurk is ultra vrouwelijk en benadrukt precies de onderdelen van je lichaam die je het liefste naar voren wilt laten komen. De jurk geeft je een prachtig zandloper-silhouet en benadrukt je smalle taille en mooie decolleté. Vanaf de taille loopt hij wijder uit en door de luchtige stof is dit hét ideale zomerjurkje voor mij. Tel daar nog een romantische bloemen-fruit print bij op en je zit bij mij helemaal goed.

Deze jurk is van H&M Trend en had al een tijdje geleden mijn hart gestolen. Vanwege het slechte weer kocht ik hem steeds maar niet, maar sinds de temperaturen de afgelopen week omhoog zijn geschoten móest ik het jurkje hebben. Heel slecht voor mijn portemonnee, want H&M Trend heeft momenteel meerdere van dit soort jurken.. Ik combineerde mijn jurk met mijn favoriete tas van Zara en de sneakers waar ik momenteel in woon: mijn Puma Heart Baskets.

Terwijl ik dit schrijf kijk ik alweer terug op een heerlijk weekend, en dat terwijl hij nog volop in gang is. Vrijdag had ik een Q-time dagje met mijn vriend en gingen we shoppen, naar de bios en uit eten in Utrecht. Ook had ik die ochtend een personal shop-klant op de planning staan én een shoot ochtendje met Maren. Vandaag gaan we heerlijk naar het park om wat fotootjes te schieten voor mijn blog en social media en vooral om lekker te chillen. Wat vind jij van mijn look? Fijne zondag!

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”362429″]

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Floral wrap dress”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven