Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Festival Fever

m1m3m4m5m6m7Jasje: Mango – Top: Primark – Jeans & oorbellen: H&M – Riempje & laarsjes: Zara – Tas: Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Elise Store, JWLZ, Riverstones & ModeMusthaves

Foto’s: Marianne van Schoonhoven-Lampers Fotografie

Hi fashionlovers, vandaag laat ik jullie een look zien die je vast bekend voor komt. Ik droeg deze outfit namelijk een tijdje terug naar Fierce Fashion Festival! Ik had hem alleen nog niet uitgebreid op mijn blog laten zien, so here we go. Over het Mango-jasje dat ik hier draag, heb ik al superveel complimenten gehad. Hij is echt prachtig, ik was meteen verliefd op deze beaded beauty. Het jasje is helemaal bewerkt met kraaltjes, borduursels en pailletten en heeft een hele mooie, zware kwaliteit. Hij maakt vrijwel iedere basic top of blouse af, en is het gehele jaar door te dragen!

Omdat ik het jasje graag in het middelpunt wilde laten staan, combineerde ik het met een eenvoudige top van Primark en een jeans van H&M. De laatste tijd woon ik echt in deze broek, hij heeft de perfecte kleur, wassing en hij is natuurlijk ripped op de knie en aan de onderkant. De laarsjes die ik hier draag zijn helemaal festivalproof en heb ik geshopt bij Zara. Het tasje kennen jullie al uit eerdere outfitposts, en kocht ik bij Accessorize. Ik heb mijn outfitje afgestyled met mijn nieuwe witte oorbellen met kwastjes van H&M, mijn favoriete horloge en wat nieuwe, zomerse armcandy. Voor de ultieme festival-look hoef je alleen nog een stijlvolle hoed toe te voegen! Zijn jullie net zo verliefd op dit jasje als ik? En wat vind je van mijn look?

Shop the Look
[show_shopthepost_widget id=”766026″]

Styled by Romy

2 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Festival Fever

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven