Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: City chic in silver

0silverskirt20silverskirt30silverskirt10silverskirt4Jasje: Onbekend / Turtle neck: Esqualo / Rok: Le Ballon / Crossbody bag: Sammydress / Studded boots: Poelman / Star scarf: Zara / Oorbellen & panty: H&M / Kettinkjes: Chokerketting.nl, Take what you need & GRRRL / Ring: Jewelry by AD / Horloge: Guess / Armbandjes: Super Stylish, ModeMusthaves & Sacha Shoes

Hi fashionlovers, vandaag weer even een mobile outfitpost. Deze look droeg ik afgelopen weekend tijdens een dagje werken in hometown Utrecht. Dit is mijn ultieme city-look, omdat hij bestaat uit verschillende laagjes en de rok en studded booties als key items heeft. Omdat de zilveren rok, die ik bij Le Ballon kocht al vrij opvallend is, besloot ik om te gaan voor een motorjasje met daaronder een zwarte, eenvoudige turtle neck van Esqualo en een dikke panty. De chain bag is geïnspireerd op de ‘Faye’-tas van Chloé, en ik ben er helemaal verliefd op – door de zwarte kleur en de gouden ketting-details is hij enorm makkelijk te combineren.

Ik heb mijn outfitje afgestyled met mijn favoriete sjaaltje met sterren van Zara en lekker opvallende oorbellen van H&M. Ook draag ik wat subtiele armbandjes en mijn favo zegelring van Jewelry by AD. Wat vind jij van mijn look? Vinden jullie het leuk als ik vaker Instagram pictures plaats?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”2070195″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven