Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Bohemian Burgundy

12456SWEATER: ISABEL MARANT FOR H&M – BLOUSE & BROEK: H&M – TASJE: LOAVIES – KETTING & LAARSJES: PRIMARK – OORBELLEN: ACCESSORIZE – HORLOGE: NAF NAF – ARMCANDY: SFERA, CHANELERY, H&M & JES & LOT–
Foto’s: Mauricio Plein

Er staat weer een nieuwe Look online, en vandaag draag ik mijn favoriete sweater uit mijn garderobe; namelijk deze van Isabel Marant for H&M! Ik ben helemaal gek op de print en ben blij dat er ook dit najaar veel indian -en aztecprints te zien zullen zijn in het modebeeld. Ik heb mijn sweater gecombineerd met een burgundy leren broekje en boho enkellaarsjes. Ook mijn fringe tasje past helemaal bij de look! Ik vind deze outfit helemaal Fall proof vanwege de mooie kleuren, leren broek en franjes. Totaly me! Ik ben bang dat ik deze look voorlopig weer in de kast moet hangen, want er komt een mooie nazomer aan! Tijd voor bare legs, zomerjurkjes en shorts. Maar stiekem blijf ik nog steeds verlangen naar die herfst. Vanwege alle geweldige kleding en accessoires. Laat maar komen, dat najaar!

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven