Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Bell sleeve top

[show_shopthepost_widget id=”2695652″]________________________________________________________________

Top & oorbellen: H&M / Rok: ModeMusthaves / Tas: Zara / Sandalen: Sacha / Kettinkjes: OhsoHip & Names4Ever / Ring: My Jewellery / Horloge: Cluse / Armbanden: Happiness Boutique, Michael Kors via Brandfield, ModeMusthaves, My Jewellery, I’m a FashionLover & OhsoHip

Fotografie door Maren

Hi babes, hebben jullie een leuk weekend tot nu toe? Gisteren begon voor mij al heel goed, want ik had een lekker dagje vrij en ging met mijn vriend lunchen aan de Utrechtse grachten. Vandaag werk ik en daarna ben ik weer 2 dagen heerlijk vrij! Ik wilde jullie nog even de outfit laten zien die ik gisteren aan had. Bij warm weer kies ik graag voor een romantische midi- of maxi-rok. Hiermee kun je makkelijk en snel een outfit creëren voor verschillende momenten.

Of je nu een stranddagje hebt, op vakantie gaat, een etentje hebt of juist een middagje gaat shoppen – zo’n rok kan dus altijd. Ik combineerde deze kanten rok met een bell sleeve top (trend!) uit de huidige collectie van H&M. Dit soort tops zie je momenteel heel veel en hebben die kenmerkende, wijd uitlopende trompetmouwen. Om de look af te stylen koos ik voor statement oorbellen en roségouden sandalen. Fijn weekend!

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”362833″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven