Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: A sea of Flowers

2345678910Jurk & buideltasje: Costes Fashion – Sandalen: Sacha Shoes – Flash tattoo’s: Flash Tattoo Shop – Oorbellen: Accessorize – Kettinkjes: Jewellsshop & Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Forever 21, Claudine Jewellery, Costes Fashion & ModeMusthaves

Foto’s: Marianne van Schoonhoven-Lampers Fotografie

De laatste tijd merk ik dat mijn kast langzaamaan vol druppelt met kanten items; het lijkt wel een obsessie! Na alle kanten rokjes en tops die ik al geshopt had, startte de zoektocht naar de perfecte kanten jurk. Ik vind een lace dress echt superfijn omdat je hem naar zoveel verschillende momenten kunt dragen; naar een bruiloft, tijdens een dagje festivallen, tijdens een dagje shoppen, op vakantie, noem maar op. Met het veranderen van je accessoires en schoenen bereik je er steeds een andere look mee. Ik was dan ook superblij toen ik deze jurk van Costes Fashion vond.

Ik combineer hem hier met mijn bucket bag, ook van Costes Fashion. De roségouden sandalen had je natuurlijk al eerder gezien, die zijn van Sacha Shoes. Naast wat fijne, layered kettinkjes en mijn standaard armcandy heb ik mijn outfit vandaag afgestyled met temporary tattoo’s. Ik kreeg van Flash Tattoo Shop twee velletjes met superleuke tattoo’s; ik ben nog steeds helemaal weg van deze trend. Ik koos voor ‘African Queen’ en ‘Apache Princess’, en kon dan ook niet wachten me vol te plakken met Chanel- en Louis Vuitton-logo’s, gouden en zilveren veren en ananasjes. Ik vind flash tattoo’s echt een superleuke- en makkelijke manier om even snel een extraatje aan je outfit toe te voegen.

Ook ontving ik een prachtig, handgemaakt armbandje van Claudine Jewellery. Claudine is net gestart met een Etsy-shop vol mooie armbandjes en kettinkjes. Haar sieraden zijn delicaat, fijn, heel betaalbaar en ook superleuk als cadeautje. Ik kreeg de Facet kralenarmband met lila kralen en turquoise natuursteen stukken, echt een prachtige toevoeging aan mijn armcandy! Ik ben heel benieuwd naar jouw mening over mijn look, en wens je een fijne donderdag.

Shop the Look
[show_shopthepost_widget id=”883450″]

Styled by Romy

2 gedachten over “LOOK OF THE DAY: A sea of Flowers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven