Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Leopard is a Neutral

___________________________________________________

Velvet blazer: Mango | Leopard print jurkje: SRNDPTY | Faux bont tasje: Hunkemöller | Overknee boots: Sacha | Statement oorbellen: H&M | Kettinkje met muntjes: My Jewellery | Horloge: Rosefield | Armbanden: Divers

Fotografie door Fleur

Wát een dagen heb ik weer achter de rug.. Met de komst van het weekend ga ik altijd even na of ik tevreden ben over afgelopen (werk)week. Natuurlijk, mijn werk loopt ook in het weekend gewoon door, maar het is toch fijn om de balans van maandag tot vrijdag op te maken. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik méga gelukkig ben momenteel. 2018 is nog maar net begonnen en er staan alweer onwijs grote gebeurtenissen op de planning.

Eerst even over afgelopen donderdag, de dag waarop ik dit lookje op de foto zette samen met partner in crime Fleur. Ik droeg mijn nieuwe jurkje met luipaardprint van het duurzame SRNDPTY. Een merk dat ik nog niet kende, maar wat ik inmiddels in mijn hart gesloten heb vanwege haar eerlijke, verantwoorde productie van kleding. Het mooie aan dit wijd uitlopende jurkje is dat zwart en wit worden gemixt met kleine, roze details. De comfortabele, zwierige stof geeft je het gevoel alsof je niets draagt.

We willen allemaal die mega slanke taille en dat zandloperfiguur, toch? Dat geeft dit jurkje je meteen. Deze beauty loopt namelijk wijd uit vanaf de taille en geeft je een prachtig silhouet. Ik combineerde de ‘Ariana’ met een paar stoere overknee boots en een velvet blazer van Mango. Faux fur tas erbij en klaar! Ik droeg deze look trouwens naar een etentje met mijn beste vriendin, die ik al eeuwen niet meer had gezien.

Donderdag was sowieso een heerlijke dag, want ik had een fijne afspraak bij Beadies. Daarover binnenkort meer trouwens, want we gaan waarschijnlijk een heuse meet&greet organiseren! Natuurlijk kun jij dan ook je eigen sieraden maken, onder professionele begeleiding van de Beadies medewerksters. Ook heb ik binnenkort een heel leuk ander nieuwtje, ik kan wel zeggen dat mijn droom is uitgekomen..

Het is namelijk iets waar ik al mijn hele carrière naartoe streef. Veel kan ik je nog niet verklappen, maar ik kan je wél alvast zeggen dat het met TV te maken heeft. Houd mijn blog en social media dus zeker in de gaten voor meer nieuws. Ik wens jullie een heerlijk weekend, en ben benieuwd naar jullie plannen!

Shop the Look

In samenwerking met SRNDPTY.

Styled by Romy

Een gedachte over “Leopard is a Neutral”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven