Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INTERIEUR WINACTIE: Win ArtyAnimals flamingo voor aan de wand! *GESLOTEN*

Is jouw interieur al zomerklaar? Nee? Dan heb ik vandaag een superleuke winactie voor je, want ik mag, in samenwerking met ArtyAnimals, een tropische flamingo wandafbeelding weggeven. ArtyAnimals is een nieuw concept, en is onderdeel van Fotocadeau.nl. In deze te leuke webshop vind je 50 verschillende afbeeldingen van onze favoriete dieren. Ik als enorme dierenliefhebber was natuurlijk meteen enthousiast. Het aanbod aan afbeeldingen is zeer uiteenlopend; zo vind je er schattige koala’s, stoere olifanten, elegante zebra’s en tropische flamingo’s. Niet alleen superleuk voor in je eigen huisje, maar óók in bijvoorbeeld een kinderkamer of als cadeautje voor een vriendin, familielid of misschien wel je lover.

ArtyAnimals2ArtyAnimals3ArtyAnimals4Het leuke aan ArtyAnimals is dat je de afbeeldingen op bijvoorbeeld hout, plexiglas, canvas, aluminium en op een gewone poster kunt laten afdrukken. De levertijd is ongeveer 5 dagen, en dit klopte bij mijn bestelling helemaal. Ik mocht leuke wanddecoratie voor in mijn eigen appartement uitkiezen, en vond de keuze ontzettend moeilijk. Uiteindelijk werden het de flamingo en de zebra. Ik heb mijn bestelling op hout laten afdrukken, en daarnaast kon ik kiezen voor een lijst en/of een handig ophangsysteem. Er worden natuurlijk steeds nieuwe dieren toegevoegd aan de al zeer uitgebreide collectie, dus blijf een kijkje nemen!

ArtyAnimals5ArtyAnimals6ArtyAnimals stuurde mij, naast mijn 2 eigen afbeeldingen, nóg een extra exemplaar toe van de flamingo-afbeelding! Deze beestachtige wandafbeelding ter waarde van €34,95 heeft een afmeting van 40×30 cm, en is gemaakt van hout. Superleuk, zomers én tropisch voor in jouw woning.

Wat moet je doen om deze flamingo wall-art te winnen?
<3 Like ArtyAnimals én Styled by Romy op Facebook
<3 Laat hieronder een leuke comment achter waarom jij wilt winnen – je mag óók meedoen voor iemand anders!
<3 Extra kans maken? Volg dan @ArtyAnimals.nl en @StyledbyRomy op Instagram.

De gelukkige winnaar wordt aanstaande woensdag 15 juni bekendgemaakt via de mail, laat dus je mailadres achter in je comment. Een hele fijne woensdag en good luck!

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met ArtyAnimals.

Styled by Romy

6 gedachten over “INTERIEUR WINACTIE: Win ArtyAnimals flamingo voor aan de wand! *GESLOTEN*

 1. Heb net even op de accounts van ArtyAnimals gekeken, maar wat hebben ze toch een leuke spulletjes! En ook nog heeeeel mooi! Super.
  Er zal dan ook vast wel iets moois te vinden zijn, voor op de verschillende kale muren die de BF en ik hier in huis nog hebben. Eindelijk iets van decoratie en opsmuk 😛

  Lijkt me leuk om, ook ‘n week later nog, verrast te worden voor m’n verjaardag, met zoiets moois <3

  @Sandrahpw

 2. 100000000x WAUW! Ik heb mijn slaapkamermuren laatst helemaal wit gemaakt voor een nieuwe frisse start. Nu heb ik toch echt het gevoel dat er iets mist… Iets creatiefs en iets kleurrijks! Ik vind de flamingo super vet voor op mijn kamer, het geeft me een vakantiegevoel als ik er naar kijk en houd ik echt van die minimalistische stijl! Iemand die creatief is, moet op zijn minst een flamingo in haar slaapkamer hebben toch? Pick me!!!!!!!!!!!! Love it!

  Oja, natuurlijk volg ik beiden.. Zowel op Instagram (Tamzellalala) en Facebook!!

 3. Wat een leuke producten op de site van ArtyAnimals zeg! Zou heel graag de zebra boven mijn eettafel willen hangen, die zou daar prachtig staan. Helaas heb ik geen facebook/instagam (65 plusser).
  Desondanks hoop ik kans te maken op zo een geweldig leuk schilderij!

  Groetjes,
  Marian

 4. Super leuk! Staat zo vrolijk en zomers, wordt er helemaal blij van! ❤️ Ik ben sinds 3 weken gaan samenwonen met mijn vriend in ons nieuwe huisje en hij zou echt ontzettend leuk zijn voor bij ons interieur! We hebben binnenkort de housewarming en ik denk dat iedereen er van in een zomerse stemming komt! ☀️?

 5. Oeps had ik bijna deze mooie en lieve actie gemist, wat is hij lief de flamingo ♥ die zal op het kamertje van mijn zoontje heel mooi hangen 🙂 Als je er naar kijkt word je gewoon vrolijk. De zebra die je hebt uitgekozen is ook een plaatje om te zien 🙂
  Volg zowel jou als ArtyAnimals op FB en op Insta..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven