Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Yves Rocher zonneproducten

YvesRocherSUN2Elk jaar weer komen mijn favoriete beautymerken met nieuwe zonneproducten. Zo ook Yves Rocher; een merk dat ik vrijwel dagelijks gebruik in mijn schoonheidsroutine. Ik ontving een groot pakket met daarin hun nieuwe ‘Tan Activator Beautifying Mist’, de ‘Anti-Aging’-gezichtsverzorging in SPF 50, de Transparante spray in SPF 30 en als laatste de Hydraterende en Herstellende Aftersunmilk. Deze zomerse producten testte ik natuurlijk graag voor jullie uit!

YvesRocherSUN3Met de ‘Tan Activator Beautifying Mist’ kun je je huid volgens Yves Rocher optimaal voorbereiden op het zonnen. Ook geeft deze spray je huid een langduriger, bruiner resultaat. Je kunt deze mist in de koelkast bewaren voor een frisser effect op de huid, en je dient hem ‘s ochtends en/of ‘s avonds aan te brengen voordat je de volgende dag gaat zonnen. Deze mist mag op zowel het lichaam als op het gezicht aangebracht worden. Dit product biedt geen bescherming tegen de zon, en de formule bestaat voor meer dan 93% uit plantaardige bestanddelen. Tevens bevat deze mist geen minerale olie-, kleurstoffen of parabenen. Eén flacon kost €20,90 en heeft een inhoud van 100 ml. Momenteel heeft Yves Rocher fijne kortingen op haar zonneproducten lopen, dus sla zeker je slag!

YvesRocherSUN4Speciaal voor het gezicht heeft Yves Rocher de ‘Anti-Aging’-gezichtsverzorging in SPF 50. Ikzelf smeer sowieso altijd een hoge factor, want ik vind het belangrijk om mijn huid te beschermen tegen schadelijke stralen, en om later ook nog een mooie en elastische huid te hebben. Laatst las ik dat het proces van huidveroudering al op je 25ste begint, dus we kunnen niet vroeg genoeg beginnen met anti-aging producten. Deze crème kost €27,90 en komt in een tube van 40 ml. Bij het gebruiken merk ik meteen dat je zeer zuinig kunt doseren met dit product. Je moet hier goed aan draaien om de crème uit de flacon te krijgen. Het valt me op dat dit product zeer snel intrekt en een fijne, kalmerende geur heeft. De 4 zonneproducten die ik vandaag test, hebben allemaal die typische Monoi-geur die Yves Rocher zo kenmerkt.

Deze ‘Anti-Aging’-gezichtsverzorging in SPF 50 doet prima zijn werk en beschermt mijn huid goed in de zon. Mijn huid voelt na gebruik vol, soepel en gehydrateerd aan, en de crème bevat weer geen minerale olie-, kleurstoffen of parabenen. Kleine kanttekening – de volgende ochtend merkte ik ineens enkele oneffenheden/puistjes op, iets wat ik normaal eigenlijk nooit heb. Of het toeval is, of dat het inderdaad door deze ‘Anti-Aging’-gezichtsverzorging komt, laat ik in het midden.

YvesRocherSUN5YvesRocherSUN6De Transparante Spray SPF 30 heeft een olieachtige textuur. Deze spray is bedoeld om onze huidjes te beschermen zonder strepen achter te laten. Ook wordt de huid direct gehydrateerd, ruikt hij tropisch en voelt hij tevens zacht en soepel aan. Ik gebruik dit soort oliën altijd als toevoeging over een normale zonnebrand heen, omdat ik een lichtere huid heb en het idee heb dat ik met een product op oliebasis sneller verbrand. Deze spray is makkelijk en snel aan te brengen, maar voelt wel erg vettig aan. Dit verandert niet na een tijdje, want mijn huid blijft er vettig uitzien. Gelukkig is dit product niet plakkerig van textuur. Ik merk dat mijn huid na het douchen nog steeds iets vet aanvoelt.

Toch is dit een prima product voor in de zon en ben ik absoluut niet verbrand. Ook voelt mijn huid gehydrateerd aan. De Transparante Spray SPF 30 kost €27,90 en heeft een inhoud van 150 ml.

YvesRocherSUN7Met deze Hydraterende en Herstellende Aftersunmilk zou de huid diep gehydrateerd moeten worden. Ook zou de huid er voller uit moeten gaan zien, wordt deze gekalmeerd en zouden we bovendien langer bruin moeten blijven. De formule bevat wederom geen minerale olie-, kleurstoffen of parabenen. Ook bij dit product vind ik het erg fijn om hem in de koelkast te bewaren, voor een nóg frisser gevoel op de huid. Ik vind dit een heerlijk verkoelende, hydraterende crème die ik deze zomer zeker vaak ga gebruiken na een dagje zonnen. Na gebruik voelt mijn huid namelijk weer energiek en opgepept aan! Eén flacon heeft een inhoud van 150 ml met een prijs van €17,90.

YvesRocherSUN8Bovenstaande en vele andere zonneproducten zijn nu online én in de fysieke Yves Rocher-winkels te koop. Ga jij ze scoren?

De producten in deze review heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

2 gedachten over “REVIEW: Yves Rocher zonneproducten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven