Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Fluweelzacht

1. Mango / 2. ModeMusthaves / 3. Topshop / 4. Miss Selfridge / 5. Steve Madden / 6. Miss Selfridge / 7. Natalie B Jewelry / 8. Steve Madden / 9. Stella McCartney / 10. Topshop / 11. Topshop / 12. Jeffrey Campbell

Fluweel is inmiddels niet meer uit mijn kast weg te denken, en dat komt doordat het stofje zo enorm vrouwelijk, zacht en vooral makkelijk te combineren is. Met een fluwelen item in je outfit ben je in één klap klaar, want je look staat meteen als een huis en heeft meteen een heerlijke, vintage uitstraling. Fluweel kun je op ieder moment van de dag inzetten, of je nu naar je werk of naar een etentje gaat. Draag de velvet-trend naar kantoor in de vorm van een fluwelen jasje met daaronder een witte blouse en zwarte pantalon, draag hem overdag als velvet sneaker- of enkellaarsje of rock de trend tijdens een etentje in een hippe tapasbar in een sexy, fluwelen jurkje, zoals het jurkje hierboven van Mango.

0velvetlook1

Persoonlijk draag ik fluweel het liefste als jurkje, en dan vooral met het oog op de feestdagen. Bij de look hierboven koos ik voor een velvet jurkje met daaronder een paar overknee boots en een oversized clutch. Met fluweel kun je alle kanten op, daarom shopte ik mijn 12 favoriete velvet-items van dit moment voor je. Wat is jouw favoriet?

[show_ms_widget id=”35955236″ image_id=”41805867″ width=”605″ height=”464″]

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”2065388″]

Styled by Romy

2 gedachten over “FAVORIETEN: Fluweelzacht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven