Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

WISHLIST: Almost my birthday

Zoe Karssen star sweater / River Island bikerjack / Nordstrom hart-oorbellen / Charlotte Tilbury ‘Dreamy Look in a Clutch’ / Charlotte Tilbury Eau de Parfum – ‘Scent Of A Dream’ 50ml / Lisa Bea clutch met ster / Charlotte Tilbury Pocket Pout – ‘Kiss Me Quick’ / Charlotte Tilbury ‘Legendary Party Eyes’ / Tom Dixon martini glazen / Diptyque ‘Epices et Delices’ geurkaars, 190g / Michael Kors schakelarmband / Hourglass ‘Ambient Lighting Edit – Surreal Light’-palette /

Het maken van verlanglijstjes is toch wel één van mijn favoriete bezigheden. Omdat ik over precies 5 dagen alweer 25 jaar word is er reden genoeg om na te denken over wat er allemaal op mijn wishlist staat. Dromen mag altijd! Tevens zijn onderstaande gifts superleuk om cadeau te doen tijdens komende feestdagen, of wellicht aan een andere jarige deze maand. Het ideale aan jarig zijn in november is natuurlijk dat mijn favoriete merken met hun feestelijke kerstcollecties komen. Ik zie de mooiste gift-sets, limited edition make-upcollecties en glitterende, feestelijke kledingstukken voorbij komen. Bovenaan mijn verlanglijstje staat zo’n beetje de gehele Charlotte Tilbury-collectie, heerlijke, luxe geurkaarsen voor in huis, een velvet jasje en een tijdloze armband van Michael Kors.

Ook het prachtige ‘Ambient Lighting Edit – Surreal Light’-palet van Hourglass móet ik hebben – dat komt natuurlijk door het marble doosje. En ik hoefde je vást niet uit te leggen hoe geobsedeerd ik momenteel ben door de sterrenprint, dus zo’n beetje alle items met sterren gaan direct op mijn wishlist. Ik ben heel benieuwd naar jouw favoriete cadeautjes voor verjaardagen en natuurlijk naar je favorieten van mijn wishlist. Enjoy your Saturday!

[show_ms_widget id=”35956120″ image_id=”41806983″ width=”546″ height=”389″]

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”2084527″]

Styled by Romy

2 gedachten over “WISHLIST: Almost my birthday

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven