Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Zalando sale shopping

Online shoppen; het is een beetje een uit de hand gelopen hobby in mijn geval. Als personal shopper en modeblogger krijg ik dagelijks de meest hebberigmakende nieuwe collecties, maar ook items met fijne kortingen als eerste in mijn mail. Nu heb ik een aantal online shop-adresjes waar ik telkens weer op terugval, waaronder Zalando. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het eerst niet helemaal op Zalando had, maar sinds ze merken als Topshop, SuperTrash, House of Harlow 1960 en Aldo aan hun assortiment hebben toegevoegd, ben ik helemaal om. Zalando is dan ook mijn one stop shop als het gaat om een complete outfit. En helemáál nu ze met hun sale begonnen zijn. Maar hoe pik je de mooiste pareltjes uit de uitverkoop?

Ik kan me voorstellen dat het enorme aanbod bij een shop als Zalando nogal overweldigend is. Het slimste is om van tevoren een verlanglijstje te maken met items die je écht wilt hebben. Zo kun je gerichter zoeken. Ook heeft Zalando een designer gedeelte – vergeet daar ook niet naar te kijken. Dit is namelijk dé tijd om duurdere designer-buys voor een lagere prijs te scoren. Investeer in goede- en tijdloze basics en dúrf hier meer geld aan uit te geven. Denk 2 keer na voordat je een trendgericht item koopt. Hoe vaak zul je het gaan dragen de komende tijd? Maak hier in je hoofd minstens 3 outfits mee, en je weet dat je goed zit. Ga dan ook geen kledingstukken-, accessoires of schoenen scoren die je alleen maar wilt hebben omdat ze goedkoop zijn.

[show_ms_widget id=”30795068″ image_id=”34125792″ width=”650″ height=”460″][show_ms_widget id=”30795092″ image_id=”34125836″ width=”650″ height=”460″][show_ms_widget id=”30795103″ image_id=”34125847″ width=”650″ height=”460″][show_ms_widget id=”30795111″ image_id=”34125860″ width=”650″ height=”460″][show_ms_widget id=”30795115″ image_id=”34125864″ width=”650″ height=”460″][show_ms_widget id=”30795136″ image_id=”34125928″ width=”650″ height=”460″]

Hierboven zette ik alvast mijn Zalando sale-favorieten voor je op een rijtje. Om meteen te shoppen hoef je slechts op de icoontjes te klikken. Nog niet genoeg sale geshopt? Hier vind je de aantrekkelijkste kortingen, kortingscodes en andere acties die momenteel bij Zalando lopen. Ga jij voor een stijlvolle flaphoed, donkerblauwe, suède sneakers, een zakelijk jurkje of toch die prachtige overknees? Ik ben benieuwd wat jóuw favoriet uit de Zalando-sale is!

Zalando Sale Shopping[show_shopthepost_widget id=”1322372″]

Styled by Romy

5 gedachten over “FAVORIETEN: Zalando sale shopping

  1. Wat een leuke dingen allemaal! De laatste tijd ben ik ook steeds meer into Zalando en ben ik een beetje afgehaakt van de kleine webshops. Ik heb gemerkt dat ik beter geld kan uitgeven aan kwaliteit, ik ben dan gek genoeg ook veel blijer met mijn aankoop!

  2. Oehhh ja. Zalando. Mijn sale favoriet is zeker nog een Michael Kors Bedford trio bag met flinke korting! Oh ja, en Leopard print laarsjes..

  3. In de sale is altijd zo veel leuks te krijgen! Ben er zelf helaas nog niet aan toe gekomen, omdat ik vooral druk met met het regelen van alle spullen voor ons huisje. Een favoriet uit de Zalando Sale heb ik nog niet, maar ik ga deze week zeker eens rondneuzen of er iets leuks tussen zit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven