Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Essence ‘Winter? Wonderful!’ limited edition blush

2Afgelopen zaterdag liep ik weer eens door het Kruidvat heen, en móest natuurlijk even het Essence-schap checken. Daar stond de ‘Winter? Wonderful!’-collectie, oftewel Essence’s limited edition-lijn van deze winter. Van tevoren had ik hier natuurlijk al over gelezen op verschillende blogs, maar kon ik nog niet veel product reviews vinden. Ik besloot de #01 ‘Winter Kissed Cheeks’blush mee te nemen; op het eerste gezicht een supercute blush met daarin een samenstelling van 3 verschillende tinten. De tinten abrikoos, nude en roze spraken mij meteen aan, omdat je hiermee een mooie en gezonde glow kunt bereiken – óók in de winter. Dit moest ik natuurlijk voor jullie testen!

34Het doosje van de ‘Winter Kissed Cheeks’-blush is niet heel bijzonder. Gewoon een transparant, rond doosje waardoor je perfect de kleursamenstelling van het product ziet. De blush kost slechts €2,99 en daardoor is hij natuurlijk superleuk om aan je make-upcollectie toe te voegen. Achterop het doosje vind je de ingrediënten en de bedoeling van de ‘Winter Kissed Cheeks’-blush – je dient de 3 kleuren namelijk te blenden tot één warm geheel.

567Ik ben helemaal verliefd op het mooie reliëf van de blush! Hierin zijn duidelijk 3 sneeuwvlokken te zien. Eenmaal aangebracht als swatch op mijn hand voelt de ‘Winter Kissed Cheeks’-blush meteen erg zacht aan. Ook de kleur vind ik erg mooi – ik heb de 3 kleuren netjes geblend met een blusherkwast en er ontstond een warme, gezonde gloed. Dit is een kleur die er fris en healthy uitziet op de huid, maar niet té aanwezig is.

89Hierboven zie je de blush aangebracht op mijn wangen. Hij past prima bij mijn lichtere huid! Dit soort tinten blush gebruik ik vaker, namelijk iets feller, harder roze. Onder de blush draag ik een BB-cream, bananenpoeder van W7 (hierover komt nog een review online deze week), een lichte hoeveelheid bronzing powder en over mijn blush draag ik een creamy highlighter van Kiko. Ik ben erg tevreden over de ‘Winter Kissed Cheeks’-blush. Hij blijft de gehele (werk)dag zitten, is enorm betaalbaar, geeft een gezonde glow aan mijn winterse huidje én heeft natuurlijk een superschattige verpakking.

De ‘Winter Kissed Cheeks’-blush ligt, samen met de rest van de ‘Winter? Wonderful!’-collectie, momenteel in geselecteerde Kruidvat-filialen. Ook vind je de collectie online bij Kruidvat. Wat is jouw mening over deze blush? Heb jíj al iets uit de ‘Winter? Wonderful!’-collectie van Essence gescoord?

Styled by Romy

2 gedachten over “REVIEW: Essence ‘Winter? Wonderful!’ limited edition blush

  1. Ik sluit me helemaal aan bij jouw mening. Het is een leuke collectie, maar mijn hartje gaat er niet heel veel sneller van kloppen. Het palette ziet er lief uit, maar de tinten spatten er niet vanaf. Deze limited edition laat ik in het schap liggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven