Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: alessandro Striplac Mini Travel & Repair en IBIZA SPIRIT Striplac

Zijn jouw nagels al helemaal travel– en Summerproof? alessandro introduceert voor deze zomer hun nieuwe Striplac Mini LED/UV-lamp, waarmee je ook onderweg, op vakantie of op locatie in een handomdraai je eigen gelmanicure aanbrengt. Hoe fijn is dat?! Ook introduceert het merk de IBIZA SPIRIT collectie met daarin 3 zomerse, bohemian kleurtjes nagellak.

Voor wie alessandro nog niet kent: dit merk biedt al 25 jaar lang kwalitatieve verzorgingsproducten voor handen, voeten en nagels. Ze staan vooral bekend om hun unieke Striplac nagellak met baanbrekende technologie. Deze lak belooft tot wel 10 dagen te blijven zitten zonder te chippen. Bij het aanbrengen van de lak breng je eerst een basislaag transparante Twin Coat lak aan, die je vervolgens in 60 seconden uithardt met een UV/LED lamp.

Breng de kleurlak in 1 à 2 laagjes aan en hard ook deze lak uit onder de speciale lamp. Vervolgens sluit je af met de Twin Coat, deze hard je opnieuw uit en met de speciale pads reinig je de nagels. Klaar! Het is belangrijk om met de Twin Coat te werken omdat dit dient als perfecte basis voor een langdurig, krasbestendig en intensief glanzend resultaat. Ik kreeg een lakje toegestuurd uit de nieuwe IBIZA SPIRIT collectie, namelijk de roze tint Sunset pink.

Deze zomerse collectie is geïnspireerd op de relaxte sfeer, boho kledingstijl en glamoureuze uitstraling van de populaire reisbestemming Ibiza. Naast mijn roze kleur vind je ook nog een wijnrode en paarse tint in de lijn. Om deze nagellak perfect aan te brengen op elke denkbare locatie introduceert alessandro de nieuwe Mini LED/UV-lamp. Er was natuurlijk al een grotere variant, maar het bijzondere aan dit kleine formaat is dat er een USB-kabel bij zit waardoor je de lamp aan kunt sluiten op elke oplader en zelfs aan je laptop.

Handig: bij het pakketje met de Mini LED/UV-lamp zitten ook nog correctie-stokjes, een extra kleurtje nagellak en de reinigingspads. Het aanbrengen van zowel de Twin Coat als de gekleurde lak gaat ontzettend vlot. Ik ben normaal gesproken niet zo heel netjes met nagels lakken en knoei vaak alles onder, maar dit gaat me gemakkelijk af. Het kwastje werkt heel precies en verdeelt de lak bijna automatisch over de nagel. Ook het uitharden is dankzij de Mini LED/UV-lamp makkelijk te doen.

Klein minpuntje: ik word er af en toe erg ongeduldig van omdat je elke nagel dus 30 seconden onder de lamp moet houden. Daarom hield ik er op een gegeven moment maar meerdere nagels tegelijkertijd onder, en dit ging prima. Tijdens het uitharden wordt de lak wat dikker, dit geeft je nagels een prachtige gel look. Ik hoef niet meer naar de manicure! Ook je teennagels zijn makkelijk en snel gedaan met de Mini LED/UV-lamp.

Nadat ik de kleurlak (in 2 laagjes) op mijn nagels heb aangebracht, sluit ik weer af met de transparante Twin Coat. Mini LED/UV-lamp er 30 seconden op en klaar! Nu is het zaak dat je de vochtige toplaag van de nagellak verwijdert met de bijgeleverde doekjes. Jammer dat er hier maar 2 van in het pakketje van de Mini LED/UV-lamp zaten, want ik ben er alweer doorheen.

Nadat je deze stap hebt doorlopen ben je klaar – stralende, vol ogende en vooral professionele gelnagels at home. Voor het verwijderen van de lak is een nagellakremover of oplosmiddel niet meer nodig trouwens. Vanaf de randen strip je de nagellak eenvoudig en snel als een sticker van je nagels af. Geen beschadigde nagelriemen of nagelplaat meer! De nagellak blijft inderdaad echt wel langer dan een week mooi zitten, los van het feit dat er bij mij helaas een paar afvielen doordat ze niet goed aan mijn nagelplaat vast zaten.

Bij het aanbrengen van de lak is het dus belangrijk dat je erop let dat je hem niet tegen de nagelriemen aan aanbrengt. Op die manier blijft hij langer op je nagels zitten en heb je er geen omkijken meer naar.

Prijzen
♥ IBIZA SPIRIT Striplac – drie kleuren € 11,95 per kleur | 5ml
♥ Striplac Mini Travel & Repair (incl. een 5ml Striplac) € 24,95

De alessandro IBIZA SPIRIT Striplac-nagellakcollectie en Striplac Mini Travel & Repair zijn vanaf nu
verkrijgbaar bij de individuele parfumerieën en online via Douglas. Ga jij deze handige Mini LED/UV-lamp en de IBIZA SPIRIT collectie scoren? Wat doe je zelf voor een mooie manicure at home?

De producten in deze Review heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven