Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Primark High Summer 2016

23456789101112

Hoewel ik al enige tijd niet meer bij Primark ben geweest, ben ik toch telkens weer erg onder de indruk van hun mooie campagnes. Ook hun zomercampagne ziet er weer te gek uit, en brengt mij meteen in de stemming om te gaan shoppen voor bikini’s en sandaaltjes. In hun High Summer-campagne showt Primark ons romantische, kanten jurkjes, sleehakken, maar ook gave beach-items die niet mogen ontbreken tijdens een stranddagje. Aangezien ik nog steeds in mijn ananas-fase zit, kan ik niet wachten om Primark’s ananas espadrilles- en bikini te shoppen! Daarnaast viel het mij op dat Primark in hun High Summer-collectie veel werkt met metallic– en geborduurde stoffen, waar nodig afgewerkt met pom-pons.

Het meest hebberigmakend vind ik toch wel de styling van deze collectie. Wat een prachtig model, wat een heerlijke haarstyling en wat een fijne, vakantie-achtige vibe. Ik ga zeker snel een bezoekje aan Primark inplannen voor de ananas-items, het witte, lange, kanten jurkje van afbeelding 2 en het witte badpak, en jij?

Bovenstaande beelden zijn eigendom van Primark.

Styled by Romy

2 gedachten over “FAVORIETEN: Primark High Summer 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven