Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Therme African Spa Butter Scrub & Bulgarian Rose Body Mist

2Therme heeft 14 verschillende productlijnen, geïnspireerd op verschillende landen-, culturen en tradities. Vorige keer vertelde ik jullie al over hun Thai Jasmine-lijn, vandaag is het de beurt aan de African Spa Butter Scrub & Bulgarian Rose Body Mist. De African Spa Butter Scrub zou een heerlijk hydraterende, rijke scrub moeten zijn met daarin intensief voedend Baobab-extract en Sheabutter, waar ik gek op ben! De Therme Bulgarian Rose-producten hebben een elegante rozengeur die alle zintuigen betovert en hebben zeer milde huidverzorgende eigenschappen, aldus Therme zelf. Ik sloot mezelf op in mijn douchecabine met deze 2 producten.

345Therme’s African Spa Butter Scrub komt in een grote, stevige plastic pot met daarin een inhoud van 250 ml, en kost €9,49. Je zou dit qua prijs kunnen vergelijken met de scrubs van Rituals – niet een bedrag dat ik normaal aan een scrub uitgeef, maar nog goed te doen. Het is een grote pot, maar het jammere vind ik hierbij altijd dat je er zo doorheen bent. Voor mijn lichaam gebruik ik namelijk altijd vrij veel scrub in één keer. Tóch vind ik dit een hele fijne scrub, hij is namelijk mild genoeg om meerdere dagen per week te gebruiken, maar hij scrubt wel echt stevig en heeft geen enorm fijne korrels. Ook merk je dat er Sheabutter in zit, want hij laat al tijdens het douchen een verzorgend laagje achter op de huid.

Na het scrubben voelt mijn huid gehydrateerd aan en straalt deze. Ook de geur van de African Spa Butter Scrub is heel aangenaam, subtiel en ontspannend. Het enige nadeel vind ik dat je de scrub niet helemaal van je huid afkrijgt tijdens het douchen. Bij het afdrogen kwam ik erachter dat er nog steeds korrels op mijn huid zaten.

[show_shopthepost_widget id=”1536652″]

678De Bulgarian Rose Body Mist is echt zo’n product dat je standaard in je handtas gooit. Ik was altijd grootverbruiker van de body mists van Victoria’s Secret, maar deze variant van Therme vind ik zo mogelijk nóg fijner. De body mist komt in een kartonnen doosje met daarop een mooi bloemendessin. In één flacon zit een inhoud van 60 ml, en één flesje kost €7,25. Dit vind ik een prima prijs, aangezien je er zuinig mee kunt doseren en aangezien de body mists die ik normaal gebruik vaak duurder zijn. De body mist zelf heeft een mooie, roze kleur en een heerlijke, roos-achtige geur. Het is een hele frisse, natuurlijke geur die absoluut niet overheerst, maar die wel subtiel aanwezig blijft.

Het fijne aan de Bulgarian Rose Body Mist vind ik dat hij multi-functioneel is; je spuit hem op je huid en haar, maar ook op bijvoorbeeld je beddengoed en kleding.

[show_shopthepost_widget id=”1536619″]

Ik vind beide producten erg fijn en zal ze zeker vaker gaan gebruiken. De producten van Therme zijn te koop via hun eigen online shop, maar ook bij Drogistplein, Kruidvat, Etos en Douglas. Ga jij ze scoren?

De producten in deze review zijn toegestuurd door Drogistplein.

Styled by Romy

2 gedachten over “REVIEW: Therme African Spa Butter Scrub & Bulgarian Rose Body Mist

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven