Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

GIFT-GUIDE: Mother’s day

Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat je je moeder zo vaak mogelijk in het zonnetje zet, maar tijdens Moederdag doe ik graag iets extra’s. Heb ik meteen een geldig excuus om weer de stad in te gaan voor gift shopping ;-)! Het leukste vind ik het vooraf bedenken van mijn cadeautje op zich. Vaak koop ik een cadeautje samen met mijn zusje, zoals vorig jaar toen we een high tea deden. Ook leuke dagjes uit naar de spa, sauna, bioscoop of uit eten vallen altijd goed in de smaak bij vrijwel elke moeder. En naar mijn idee vindt geen enkele moeder het een probleem om een heerlijke geur of mooi beautyproduct te krijgen. Het leuke daarvan is dat zowel budgetproof als high end-merken elk jaar weer met mooie, limited edition gift-sets komen.

Wil je een écht persoonlijk cadeau, koop dan met je broer(s) en/of zus(sen) een tijdloze armband- of ring van bijvoorbeeld Michael Kors of Monica Vinader en laat jullie initialen hierin graveren. Ook met minder budget kun je nog een superleuk cadeautje voor Moederdag scoren. Koop een grote, rieten mand, vul deze op met bijvoorbeeld tule of ander materiaal en leg hier leuke gifts in zoals een body scrub, losse make-up, nagellak, maskertjes en/of sieraden. Hieronder shopte ik alvast een aantal mooie cadeau-ideetjes bijeen voor je moeder. Klik op de +-icoontjes om ze meteen te scoren. Voor welk cadeau ga jíj dit jaar?

[show_ms_widget id=”34349156″ image_id=”39632200″ width=”650″ height=”571″][show_ms_widget id=”34349375″ image_id=”39632544″ width=”650″ height=”595″]

Moederdag cadeau-ideeën;

– Een bon voor een dagje uit naar de spa, een high tea of een etentje
– Een lekkere geur of mooie gift-set met parfum
– Een dagje shoppen voor een outfit naar keuze
– Een tijdloos sieraad, bijvoorbeeld van Michael Kors of Guess
– Make-up of een ander mooi beautyproduct, zoals een huidverzorgings-lijn
– Een Clarisonic-gezichtsborstel (ik ben fan!)
– De tas die je moeder al zo lang wil
– Een luxe geurkaars van bijvoorbeeld Diptyque
– Een klassiek horloge

Mother’s Day Gift Shopping[show_shopthepost_widget id=”1545595″]

Styled by Romy

2 gedachten over “GIFT-GUIDE: Mother’s day

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven