Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Clinique Chubby Stick Intense – #08 Grandest Grape

c2c3c4

Clinique behoort absoluut tot mijn beauty-favorites, en ik was al helemaal weg van hun reguliere Chubby Stick. Maar Clinique heeft nu een Intense variant, een stick met de diepe, rijke tint van een lipstick en de verzorgende werking van een lipbalm! De stick hoort naar mijn mening echt in iedere handtas thuis, want het is mijn all time favorite beautyproduct. Waarom ik zo enthousiast ben? Ik vertel het je!

De bordeauxrood met zilveren huls ziet er stijlvol uit, zoals we dit van Clinique gewend zijn. De huls heeft de kleur van de Chubby Stick en dit vind ik ontzettend handig. De tint die ik heb heet ‘Grandest Grape’ en is te vinden onder nummer 08. De stick zelf ziet eruit als een soort krijtje en je kunt gemakkelijk aan de onderkant draaien wanneer je stick bijna op is, zodat er weer een nieuw gedeelte verschijnt. Je doet best lang met de stick, en hebt er niet veel van nodig. De kleur is zo prachtig en rijk dat je er niet veel van aan hoeft te brengen.

Ik draag mijn Chubby Stick Intense regelmatig tijdens een lange werkdag en ik merk dat hij erg goed blijft zitten, zo’n 4 uur zeker wel. Ook tijdens het eten en drinken geeft hij niet af. Ideaal! De stick voelt op je lippen aan als een lipbalm en werkt erg hydraterend. Hij smeert heerlijk zacht uit. Doordat de stick zo gemakkelijk aan te brengen is hoef ik geen lipliner of andere tools te gebruiken.

De Chubby Stick Intense kost 20 euro en is verkrijgbaar bij onder anderen Douglas en De Bijenkorf. Ben jij net zo enthousiast als ik?

Styled by Romy

3 gedachten over “REVIEW: Clinique Chubby Stick Intense – #08 Grandest Grape

  1. Ja, ben het helemaal met je eens. Ik ben gek op het merk Clinique, omdat ze eerlijke producten maken en verkopen. De Chubbystick is zo fijn in gebruik! Ik heb hem in verschillende kleuren. Hij houdt je lippen soepel, wordt niet droog maar blijft toch lang zitten. Kortom: een topproduct!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven