Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: & Other Stories F/W 2015-’16

23

Met alle September issues die de winkels langzaamaan binnen druppelen, en de nieuwe, mooie modetrends, wordt mijn shoppinglist voor de herfst alleen maar langer. Naast het aanvullen van mijn eigen kast voor komend najaar, komt er ook weer een drukke periode aan voor mijn klanten, die mij boeken voor het samenstellen van hun Fall wardrobe. Voorzichtig ben ik dan ook al de nieuwste najaarscollecties van mijn favoriete winkels aan het bekijken, en hierbij mag & Other Stories natuurlijk niet ontbreken. Ik moet eerlijk bekennen dat & Other Stories nooit echt mijn aandacht trok, ik denk vanwege de minimalistische stijl die er hangt. Maar deze herfst wordt dat anders, want wát een pareltjes zitten er tussen hun Fall/Wintercollectie!

Bij de herfst denk ik niet alleen aan mijn verjaardag, grote koppen chai tea latte en warme dekentjes, maar ook aan grote, gebreide vesten. Het zandkleurige vest is een key piece dat ik absoluut in mijn herfstgarderobe wil hebben. Ook de smaragdgroene jas, het zwarte jurkje met zwaluwen-details, de smaragdgroene top, de pleated rok en de sexy kanten behaatjes ga ik zeker shoppen. Wat & Other Stories zo sterk maakt, zijn hun prachtige schoenencollecties. Voor de Chelsea boots en de klassieke rijlaarzen ga ik zeker even winkelen. Ook heeft & Other Stories hele stijlvolle tassen in bordeauxrood en zwart, en mooie, subtiele sieraadjes met marmeren details.

Onze herfst-outfits zijn natuurlijk niet compleet zonder een bijpassend make-upje; ook daarvoor kunnen we bij & Other Stories terecht. Ze hebben niet alleen prachtige paletjes voor het hele gezicht, maar ook shimmer sticks, lipsticks, en heerlijke verzorgingsproducten zoals hand crèmes, body scrubs, body soufflés en body mists. Als onze huidjes daar de gure herfstwind nog niet mee overleven, weet ik het ook niet meer. Voor heerlijke warme en luxueuze materialen, een kleurenpalet van zwart, burgundy, nude en smaragdgroen en de beste schoenen- en make-upcollectie moet je komende herfst dus zeker bij & Other Stories zijn. Wat vind jíj van mijn selectie?

Shop the Post [show_shopthepost_widget id=”943755″]

Styled by Romy

3 gedachten over “FAVORIETEN: & Other Stories F/W 2015-’16

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven