Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: MUA Nude Nagellak in Truffle Cream & Natural Days

Hi beauties, op social media had je waarschijnlijk al gezien dat ik twee prachtige nieuwe nagellakjes van het betaalbare MUA had gescoord. Ik wilde het merk al langere tijd uitproberen, en na mijn vorige review van hun super gepigmenteerde, koperkleurige eyeshadow wilde ik meer. Ik kocht twee lakjes met de namen ‘Truffle Cream’ en ‘Natural Days’, en de namen zeggen het al: dit zijn twee neutrale nude tinten voor alledaags gebruik. Voor slechts €1,99 per stuk rekende ik deze twee MUA-lakjes dan ook af.

23De lakjes komen in kleine flesjes met een inhoud van 7,5 ml. Ja, het zijn erg kleine flesjes, waar je niet zo lang mee doet als bijvoorbeeld een lak van OPI. Toch zijn ze hun geld echt wel waard door hun prachtige, rijke kleuren, de betaalbare prijs en hun dekking, want na twee laagjes zijn je nagels al af. Pluspunt: de lakjes van MUA drogen echt supersnel. Wat ik trouwens niet zo mooi vind aan het uiterlijk van de flesjes, is de gelige waas die je op de dop ziet.

456Truffle Cream is een prachtige nude tint, en doet zijn naam ook echt eer aan. Ik vind het kleurtje heel mooi en luxe staan; je handen zien er meteen chic en verzorgd uit. Ook lijken mijn handen optisch bruiner, en vingers worden optisch verlengd. Het lakje brengt erg snel aan met het handige kwastje, en de lak verdeelt zichzelf als het ware over de nagels. Geen stroperige substantie, maar een mooie en fijne lak. Truffle Cream blijft bij mij twee a drie dagen chip free zitten, zonder top coat. Dat vind ik een klein nadeel, vooral omdat de lak aan de bovenkant van je nagels redelijk snel afbladdert.

789Over Natural Days kreeg ik al veel complimenten, dit is ook eigenlijk het perfecte, roze kleurtje en komt in de buurt van Essie’s bekende Fiji-lak. Ik vind Natural Days wel iets minder dekkend dan Truffle Cream, ik zou hier dan ook drie laagjes aanraden. De prachtige kleur maakt gelukkig een hoop goed, en ook Natural Days blijft ongeveer twee a drie dagen mooi zitten voordat de topjes van je nagels iets beginnen te bladderen.

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe nagellak, en vind MUA ook gewoon een prachtig merk. MUA heeft goed gepigmenteerde, luxe uitziende producten tegen een lage prijs. Je vindt de nagellak, en andere MUA make-up, online bij oa. Kruidvat. Zou jij de lakjes kopen naar aanleiding van dit artikel, en wat is jouw ervaring met MUA?

Styled by Romy

2 gedachten over “REVIEW: MUA Nude Nagellak in Truffle Cream & Natural Days

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven