Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Mango SS 2016

23

We zitten nog midden in de winter, maar Mango geeft ons graag een sneak peek van hun prachtige en vooral zeer vrouwelijke lentecollectie. Langere tijd liep ik niet meer bij de Spaanse modeketen binnen, maar toen ik vorige week een stap in hun filiaal in Utrecht zette was ik verkocht. Ik droomde weg bij alle flowy stofjes, aardetinten afgewisseld met blush en smaragdgroen, romantische kanten items en stijlvolle jassen. Het kleurenpalet is mij echt op mijn lijf geschreven – ik woon zo onderhand in mijn donkergroene kledingstukken en kan maar geen afscheid nemen van nudes. Ook de prachtige roestkleur vind ik geweldig en staat vrijwel iedereen. En wat te denken van de leopard prints en metallics? Ik ben fan!

Het was dan ook een moeilijke opgave om mijn favorieten te selecteren – daarom zijn het er aardig wat geworden. Wat ik echt móet hebben dit voorjaar? Sowieso de donkergroene kanten top- en jurk, de roestkleurige pantalon, het lichtroze bomberjack en het roestkleurige gilet. Ook heeft Mango uitgepakt op het gebied van schoenen en bieden ze ons een hebberigmakende collectie strappy heels. Ben jij al om? Ik ren komende week zeker even terug naar de Mango-store!

Styled by Romy

2 gedachten over “FAVORIETEN: Mango SS 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven