Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: It’s a Nude Spring

Het zal je vást niet ontgaan zijn dat het kleurenpalet voor deze lente en zomer voornamelijk uit nudetinten bestaat. Goed nieuws voor mij, want ik ben compleet verslaafd aan deze mooie huidskleurtjes! Het is hierbij de kunst om een nudetint te vinden die jouw huid flatteert. Dat wordt dit seizoen makkelijker dan ooit, want mijn favoriete winkels als Zara en Mango hangen er vol mee. Ook in de boetiekjes vind je de mooiste nudekleurige pantalons, blazers, gilets en tassen. Werk ton sur ton en draag gerust een compleet nudekleurige outfit; mix hierbij met verschillende materialen.

Combineer zachte, wollige materialen met gladde, flowy texturen. Speel met accessoires en scoor in ieder geval een nudekleurige tas, sjaal en een mooie lingerieset. Voor de ultieme nude look maak je je gezicht natuurlijk ook zo natuurlijk mogelijk op. Dat we voor deze nude look nog steeds aardig wat make-up gebruiken, vertellen we hierbij maar niet ;-). Hieronder zette ik alvast mijn favoriete nude musthaves voor je neer. Klik op de +-icoontjes om direct te shoppen. Wat vind jij van deze trend?

[show_ms_widget id=”33022108″ image_id=”37456744″ width=”650″ height=”569″][show_ms_widget id=”33022236″ image_id=”37456999″ width=”650″ height=”564″]

Shop the Nude Spring Look[show_shopthepost_widget id=”1459783″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven