Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

MEGA B-DAY WINACTIE: Win My Jewellery & Fashion by Fleur-pakket t.w.v. €138,80!

Vandaag is een speciale dag voor Styled by Romy, wij bestaan vandaag namelijk alweer 2 jaar! Ik mag trots terugkijken op twee hele mooie jaren met geweldige hoogtepunten, van te gekke samenwerkingen tot events. Wat begon als een blog gericht op enkel mode, is nu uitgegroeid tot een compleet online magazine mét drie gastbloggers die, samen met mij, steeds weer werken aan zo breed mogelijke onderwerpen op het gebied van fashion, beauty, recepten, interieur, tutorials en veel meer. En om Styled by Romy’s tweede verjaardag te vieren, en mijn lezers te bedanken voor hun enthousiasme, geven wij een te gek pakket weg aan een lucky winner.

23

Ik trakteer één van mijn volgers namelijk graag op een supergaaf pakket samengesteld door mijn twee favoriete online shops, namelijk My Jewellery en Fashion by Fleur. Wie kent My Jewellery niet? In een paar jaar tijd is deze online shop uitgegroeid tot dé sieradenspot van Nederland. Je vindt hier niet alleen prachtige armbanden, kettingen en ringen, maar ook kleding, schoenen en andere musthaves om jouw look betaalbaar te completeren. My Jewellery wordt niet alleen online verkocht, maar ook bij geselecteerde verkooppunten in fysieke winkels. Kenmerkend aan My Jewellery is haar superleuke en hebberigmakende bohemian stijltje.

Fashion by Fleur is een te gekke webshop, ontstaan vanuit de gedachte dat elke vrouw een echte powerlady mag zijn! Eigenaresse Petra vindt het belangrijk dat haar klanten zich op en top vrouw voelen, juist in het drukke dagelijkse leven gericht op gezin, carrière en vrienden. Ondanks haar chronische hernia/rugklachten staat Petra enorm positief in het leven, en laat ze zien een succesvolle webshop op te kunnen zetten, ook mét lichamelijke klachten. Hiermee is ze een enorme inspiratiebron en voorbeeld voor vele vrouwen. Petra biedt ons niet alleen kleding van merken als Oke by Me, Soaked in Luxury, Ichi, Bloved en Missy Taylor, maar ook accessoires en schoenen. Alle bestellingen worden persoonlijk en met zorg ingepakt, waardoor je een cadeautje voor jezelf in huis hebt!

En dan nu de winactie, want wát kun je precies winnen? In samenwerking met My Jewellery en Fashion by Fleur geef ik een pakket met een totale waarde van €138,80 weg. In het pakket:

Vrij te besteden waardebon van Fashion by Fleur t.w.v. €70,00
My Jewellery sunglasses cord t.w.v. €19,95IMAG2508 My Jewellery gouden quote armband t.w.v. €29,95IMAG2497 My Jewellery pearl bead white bracelet t.w.v. €9,95IMAG2503 My Jewellery heart bangle gold t.w.v. €8,95
IMAG2489

Dit moet je doen om te winnen;

<3 Like Styled by Romy, My Jewellery én Fashion by Fleur op Facebook, heb je geen Facebook? Volg dan de stap hieronder
<3 Laat hieronder een leuke comment achter waarom jij dit pakket wel wilt winnen
<3 Extra kans maak je door @StyledbyRomy, @MyJewellery en @FashionbyFleur op Instagram te volgen!

De lucky winner wordt aanstaande donderdag 20 augustus bekendgemaakt via de mail, laat dus je mailadres achter in je comment. Een hele fijne donderdag en good luck!

Styled by Romy

20 gedachten over “MEGA B-DAY WINACTIE: Win My Jewellery & Fashion by Fleur-pakket t.w.v. €138,80!

 1. Gefeliciteerd Romy! Geweldig en super knap dat je dit alles in 2 jaar hebt bereikt!

  Uiteraard doe ik graag mee met de winactie 🙂
  Waarom ik wil winnen? Ik werk sinds kort bij een notariskantoor als juridisch medewerker. Niet echt een fashionable omgeving 😉 ik doe mn best er toch iedere dag leuk uit te zien, wel wat “formeler” natuurlijk dan in de weekenden. In de weekenden graag lekker zomers en outfits die ik graag draag! Het pakket van de winstactie zou daar heeeel goed bij passen ;)!

 2. Gefeliciteerd met deze 2e verjaardag!

  Ik doe graag mee met de winactie.
  Ik volgde je al op Facebook en instagram en heb nu My jewellery en Fashionbyfleur toegevoegd 🙂

 3. Wat een super leuke winactie Romy! Je geeft echt toffe dingen weg. En gefeliciteerd met je 2-jarig jubileum! Ik volgde je al een tijd en dacht eigenlijk dat je blog al jaaaren bestond (omdat het allemaal zo professioneel oogt)! Dus dat is eigenlijk gewoon een compliment 😉

  Ik volde jou (Styled by Romy) en My Jewellery al, maar Fashion by Fleur kende ik nog niet. Dus ik ben blij dat ik die Facebookpagina nu ook heb leren kennen. Ziet er allemaal zo leuk uit! En nu ik jullie alledrie ook op Instagram volg (via @ellenkeuv) is het plaatje compleet 🙂 Door jou blijf ik op de hoogte van alle trends op het gebied van fashion en beauty en My Jewellery en Fashion by Fleur maken het mogelijk om deze trends zelf aan te schaffen – met betaalbare prijzen. I love it!

  Ga zo door meiden, you’re doing a great job! <3<3

  xx Ellen

 4. Gefeliciteerd met je mijlpaal van 2 jaar!
  Heerlijk om van je hobby je werk te maken en dit ook nog eens goed uitpakt!
  Ik volg alle accounts al bijna vanaf het begin. Erg leuk 🙂
  Lijkt me fantastisch om dit pakket te winnen! Het past echt bij mij en
  de kleding van Fashion by Fleur maakt het plaatje compleet.
  Heel veel succes nog met jullie fashion & beauty business,
  en ik duim voor de winactie! Xx

 5. Wauw! Wat een beauty’s bij elkaar, ik doe dan ook heel graag mee:) Ik volg jullie allemaal op FB, en nu ook op IG. Waarom ik graag zou willen winnen? Laat ik heel eerlijk zijn, ik vind niet dat ik meer kans maak dan wie dan ook. Er zullen vast veel meiden zijn die het veel meer verdienen maar het zijn gewoon onwijs mooie sieraden waar ik stiekem wel heel erg blij van zou worden hihi

 6. Hi Romy

  Gefeliciteerd!! En wat een super gave winactie.
  Ik volg jullie alle 3 op facebook en instagram!

  Ik wil het pakket graag winnen omdat ik super mega fan ben van My Jewellery en bestel daar dan ook al heel lang sieraden voor mijzelf en als cadeautjes voor vriendinnetjes. En ik ben erg benieuwd naar Fashion by Fleur! Zou daar graag kennis mee maken.

  En nu fingers crossed tot de 20e!

 7. Styled by Romy,
  Al twee jaar een succes!
  Gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  Vanuit je passie zo succesvol worden,
  Daar mag je meer dan trots op zijn! 🙂

  Waarom ik graag dit super mooie prijzen pakket zou willen winnen?
  Natuurlijk om mijn kleding op te leuken met mooie accessoires!
  Maar ook omdat ik al acht maanden met een kruk loop en dus wel wat vrolijke aanvulling op mijn uiterlijk kan gebruiken! :))

  Geniet van deze mijlpaal Romy!

  Lieve groetjes,
  Rian.

 8. Mooi jubileumresultaat, gefeliciteerd !
  Ik volgde jou al op FB en Instagram ,My Jewelry& Fashion by Fleur nu ook op beide media.
  Dit prachtige pakket wil ik mezelf mee verwennen omdat ik zo graag iets moois wil om in te solliciteren, beter dan een spijkerbroek met blouse dus….

 9. Wauw wat een accomplishment! En superleuk dat je dit wilt delen! Ik ben helemaal into juwelen en eigenlijk heb ik er al meer dan ik dagelijks kan dragen.. Maar ik ben en blijf een vrouw.. Verslaafd een juwelen! Ik ding graag mee voor dit pakket! De juwelen zijn echt volledig mijn smaak en als ik op hun websites ga kijken moet ik me al inhouden.. ik wacht de uitslag nog even af, maar denk dat ik sowieso snel klant zal zijn, en oh ja, volger van je blog sowieso! ?

 10. Wauw, wat goed dat je al twee jaar zo goed bezig bent met je blog! Gefeliciteerd! Ik volg je al aardig lang op je blog en Instragramaccount en ik dacht echt dat je al heel wat jaren meer actief was. Alles ziet er zo perfect uit. Is wel een compliment waard!

  Ik doe graag mee met je winactie. Het is zo’n leuk pakket dat je weg mag geven! Zouden erg leuke sieraden zijn om te dragen tijdens het huwelijksfeest van m’n ouders volgende maand. De sieraden passen namelijk perfect bij het jurkje dat ik klaar heb hangen. Ik heb alle stapjes gedaan om kans te maken.

  Nogmaals gefeliciteerd met het tweejarig bestaan van je blog en nog heel veel blogplezier!

  Liefs Lysanne
  dreamjewels@hotmail.com

 11. ik heb je gevold op insta mijn accountnaam kimunia
  alle drie accounts

  gevolgd via facebook,gedeeld en geliked

  mijn email kimberly_alexandraa@live.nl

  ik zou graag het sieradenpakket inc de waardebon 70,00 willen winnen omdat ik weinig sieraden thuis heb en omdat ik sieraden mooi vind. Ik vind sieraden een echte musthave voor ieder vrouw.

 12. Gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan van Styled by Romy! Een geweldige prestatie om trots op te zijn!

  Ik heb al een garderobe vol met prachtige kleding (al heb ik uiteraard nooit genoeg), maar in het accessoires departement is het akelig leeg. Natuurlijk heb ik een paar simpele armbandjes en oorbellen… maar de echte eyecatchers, die ontbreken nog! Met de items van Fashion by Fleur en My Jewellery krijgt mijn garderobe net dat beetje ‘oomph’ dat het nodig heeft 🙂

  PS Ik heb gelijk even alles en iedereen gevolgd uit deze post.

 13. Wauw gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan van Styled by Romy! Ik hou er altijd van om mij leuk te kleden en natuurlijk zonder wat geweldige sieraden kan dit niet. De items van Fashion by Fleur en My jewellery zijn echt geweldig! Als ik op de websites kijk dan moet ik me serieus inhouden om niet de hele webshop zowat leeg te kopen.

  Ik volg alles en iedereen natuurlijk op Facebook en Instagram. 🙂

  Nogmaals gefeliciteerd!

  Liefs, Celine.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven