Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: De mooiste Waterfall Coats

21. ModeMusthaves – 2. Chicwish – 3. L.K. Bennett – 4. Chloé – 5. John Lewis – 6. River Island – 7. House of Fraser – 8. Jarbo – 9. Hobbs – 10. River Island – 11. ModeMusthaves – 12. Chicwish – 13. Dorothy Perkins – 14. Escada – 15. River Island – 16. Chicwish

Eén van de fijnste dingen van de winter, vind ik dat we onze prachtige, oversized jassen weer kunnen dragen. Grote trend op jassengebied dit najaar is de Waterfall Coat, je hebt hem vast al gespot bij stijliconen als Winonah de Jong en Kim Kardashian. Kenmerk van deze jas is dat hij lekker lang en ruim valt, en aan de voorkant is hij prachtig gedrapeerd. Ik werd verliefd op deze classy coat en na één keer dragen was ik om: ik wil méér Waterfall coats!

Het begon allemaal bij Kim K; dag na dag werd ze gespot met de ene na de andere Waterfall coat in camel, grijs en zwart. Kim combineerde de jas zo stijlvol en klassiek dat wij fashionista’s massaal naar de winkels renden om ook zo’n jas in te slaan. Deze jas is multi-inzetbaar en combineert net zo lekker met een skinny jeans, een grove trui en bikerlaarsjes, als met een strakke figure hugging jurk en high heels. Deze jas maakt van elke outfit een feestje. Het leuke is dat hij dit voorjaar gewoon mag blijven, maar verruil je winterse, donkere variant nu voor een pasteltint en je zit helemaal goed. Nummer 11 hangt al in mijn kast, maar er volgen er zeker meer. Wat vind jij van deze trend?

Waterfall Coats

Styled by Romy

5 gedachten over “FAVORIETEN: De mooiste Waterfall Coats

  1. Wat een super mooie jassen! Jammer genoeg nog geen een gevonden die er bij mij niet uit ziet als een te grote bad jas…. Hoe bevalt die van Modemusthaves? Is die wel een beetje draagbaar met dit soort weer, kou/regen enzo?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven