Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Be my Valentine

Valentijnsdag – de één vindt het hopeloos romantisch, de ander vindt het commerciële onzin. Ik behoor tot de eerste categorie en maakte daarom graag een Valentijns-favorieten post voor jullie. In onderstaande collage vind je de perfecte musthaves om subtiel bij je vriend of lover onder zijn neus te schuiven. Dit is de perfecte selectie van leuke en romantische Valentijnscadeautjes voor jou, maar er zitten ook een hoop items tussen die erg leuk zijn voor je vriend! Ik bedoel, welke jongen maak je nou níet blij wanneer je aan komt paraderen in een spannend setje? Voor de meiden zónder vriend is er gelukkig ook een hoop leuks te scoren. Trakteer jezelf bijvoorbeeld op een luxe geurkaars in speciale Valentijnseditie, een nieuwe, vuurrode lipstick of een doos bonbons. Of misschien wel allemaal.

Wat trek je aan tijdens een romantische Valentijnsdate? Mijn voorkeur gaat steevast uit naar een vrouwelijke jurk in een mooie roodtint. Denk hierbij aan bordeauxrood. Onder deze jurk draag je uiteraard een sexy, kanten setje. Want we weten allemaal dat je lingerie tegenwoordig gezien mag worden, óók in je alledaagse outfits! Mijn favoriete items zijn de Byredo-kaars, het Kate Spade-horloge mét goudkleurige hartjes en het lichtroze, satijnen nachtsetje. Voor welke items ga jij? Klik op de +-icoontjes om meteen te shoppen. Dan heb je je aankoop nét op tijd voor V-day in huis!

[show_ms_widget id=”31532592″ image_id=”35244360″ width=”650″ height=”544″][show_ms_widget id=”31532728″ image_id=”35244560″ width=”650″ height=”541″]

Valentine’s day Shopping[show_shopthepost_widget id=”1366700″]

Styled by Romy

3 gedachten over “FAVORIETEN: Be my Valentine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven