Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Toni & Guy Casual Sea Salt Texturising Spray

234567

Door beauty-gastblogger Laura

Eindelijk kon ik deze week een haarproduct voor jullie testen! Ik test vandaag de ‘Casual Sea Salt Texturising Spray’ van Toni & Guy, waarmee je een strand-geïnspireerde look in je eigen badkamer kunt creëren. Met mijn oorspronkelijke kapster roots kan ik een goed oordeel en advies geven over dit product. Er zit echt zout in deze spray, maar omdat er ook veel conditioning agents in zitten droogt het je haren niet uit. Normaal als je terugkomt van een dagje strand is je haar vrij droog en raad ik het af om te kammen. Dit product belooft dit niet te doen… ik ben benieuwd!

Je kunt de spray zowel in nat haar als in droog haar gebruiken. Ik heb gekozen om het op droog haar te proberen. Ik heb veel slag van mezelf, daarom heb ik het eerst stijl geföhnd. Des te moeilijker het eigenlijk is om nog te veranderen… We gaan wel voor uitdaging natuurlijk! Ik gebruik de spray door heel mijn haar, een paar spraytjes bovenop en meer aan de onderkant, omdat ik daar het accent wil leggen (ongeveer 3 x boven en 6 x in de punten). Het voelt alsof het nat is. Even wachten, en binnen 5 minuten heb ik een beach look. Als je een nog groter effect wilt hebben dan ik heb gedaan kun je je haren na de spray in 2 knotjes draaien en even 5 minuten laten intrekken. De spray ruikt ook erg lekker, een beetje friszoet alsof je net van de kapper komt.

Er staat dat je de spray kunt gebruiken bij ieder haartype. Dit kan, maar krullen vallen vaak al vanzelf mooi na een dagje strand, regen of wind. Dit is echt een uitkomst voor meiden met stijl haar om wat extra pit te creëren. Ik zou het adviseren bij wat rustigere kleding, omdat de beach look al wat drukker maakt. Wat je absoluut niet moet doen is je haar kammen na deze spray, het hele effect is hierdoor weg en omdat het je haar niet uitdroogt is dit ook helemaal niet nodig. Het blijft echt de hele dag zo zitten. De spray kost per 200 ML, €12,99. Het is te koop bij bijvoorbeeld Kruidvat en Etos, maar ook bij diverse kapperszaken.

Ik ben er wel enthousiast over, maar ik ben normaal meer van het stijlen of krullen. Wat vinden jullie, moet ik dit vaker dragen?

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: Toni & Guy Casual Sea Salt Texturising Spray”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.