Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Mijn Top 20 Sale Summer Musthaves

2

1. River Island – 2. River Island – 3. Costes Fashion – 4. Zara – 5. River Island – 6. ASOS – 7. Mango – 8. Miista via ASOS – 9. River Island – 10. River Island – 11. Mango – 12. Mango – 13. Mango – 14. Rag & Bone via The Outnet – 15. River Island – 16. Mango via Zalando – 17. Chelsea Flower via The Outnet – 18. Carvela via ASOS – 19. Mango – 20. River Island

Zoals je je waarschijnlijk wel kunt bedenken, is dat ik vrij lang over deze post heb gedaan. Op zoek gaan naar de 20 allerleukste sale pareltjes is natuurlijk ook heel riskant! Het resultaat? Urenlange online shoppingsessies en mijn virtuele winkelmandje steeds vol en weer leeg gooien. Toch ben ik erin geslaagd de 20 mooiste Summer sale musthaves voor jullie te selecteren. Het is natuurlijk altijd fijn om een beetje hulp te krijgen in die enorme sale chaos, en de uitverkoop is dé perfecte periode om apartere trend-items te scoren.

Kijkend naar mijn top 20 heb ik vooral veel wit geselecteerd, want geen zomergardrobe is compleet zonder een crispy white gehaakt jurkje, een hagelwit, kanten shortje en een witte broderie-top. Wit staat voor mij gelijk aan de zomer en aan dat romantische, beachy gevoel. Het wit heb ik gemixt met frisse tinten als mintgroen, turquoise en blauw. Ook metallic mag niet ontbreken; check die holografische high heels bijvoorbeeld! Ook de geweldige zilveren, canvas herenschoenen en de bronskleurige espadrilles horen in mijn zomer wardrobe thuis en staan perfect onder ieder zomers jurkje. En omdat je nooit genoeg basis-tops hebt, heb ik meteen maar wat mooie exemplaren voor jullie geshopt. Je outfitje is pas echt af met een bohemian necklace, hippe hoed, hand chain of aaibare clutch. Wat vind jij van mijn sale selectie? Happy shopping!

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”866900″]

Styled by Romy

2 gedachten over “FAVORIETEN: Mijn Top 20 Sale Summer Musthaves

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven