Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: 11 Basics voor in jouw Najaarsgarderobe

1. H&M – 2. Dorothy Perkins – 3. Anine Bing – 4. River Island – 5. Marc by Marc Jacobs – 6. Miss Selfridge – 7. Zara – 8. Weekday – 9. Accessorize – 10. River Island – 11. Warehouse

We weten allemaal dat basics écht niet mogen ontbreken in onze garderobe. Met de juiste basis-stukken bouw je een outfit veel makkelijker en sneller op, en basics zijn gewoon altijd goed voor als je echt niet weet wat je aan moet. Of je nu een zakelijke meeting hebt, een cocktail-avondje met vriendinnen of een dagje winkelen, basics kunnen altijd. Waar je in de zomer al snel klaar bent met een wit tanktopje, een wijdvallend T-shirt en een jeans shortje, wordt het in de herfst al een stuk uitdagender. Dan mogen we namelijk weer naar hartenlust combineren met laagjes. Ik heb mijn 11 favoriete, onmisbare basics voor je op een rijtje gezet.

Ik raad aan om te beginnen met een tussenjas, zoals bovenstaande van Zara. Deze jas is niet te warm en niet te fris, en is wijdvallend genoeg om er laagjes onder te dragen. Verder onmisbaar is een gebreide sweater, een poncho, een gebreid vest, een zwarte skinny (deze herfst mét kniescheuren) en een goede kokerrok. Om de regen en kou te trotseren raad ik een stevig paar zwarte enkellaarsjes aan, en een klassieke, zwarte tas mag ook echt niet ontbreken, want kan bij (ongeveer) elke outfit. Investeer deze herfst in een goede hoed, bijvoorbeeld van Anine Bing. Een grove sjaal kun je op meerdere manieren dragen. Investeer ook in een tijdloos horloge; een goed horloge haalt elke heavy knit op. Welk basis-item is naar jouw mening onmisbaar in een herfstgarderobe?

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”1030984″]

Styled by Romy

2 gedachten over “FAVORIETEN: 11 Basics voor in jouw Najaarsgarderobe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven