Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: W7 Duo Blusher/Highlighter #02 – Nars Orgasm dupe?

Highlighting is de laatste tijd echt een ‘ding’ in beautyland. We worden bijna overspoeld met strobing tutorials en de meest prachtige highlighting producten, zowel in poedervorm als in vloeibare (stick)vorm. W7 is een beautymerk dat vooral bekend staat om haar zeer budgetvriendelijke producten, die vaak regelrechte dupes zijn van duurdere merken. Zo gebruik ik al heel lang trouw W7’s ‘In the Nude’-palette, dat zeer veel lijkt op de welbekende maar veel duurdere oogschaduwpaletten van Urban Decay. Ook lijken de nagellakjes van W7 erg op die van O.P.I., maar dan veel vriendelijker voor je portemonnee. W7 is tevens een zeer populair merk onder beautybloggers en visagisten door de verrassend goede pigmentatie van hun producten.

W7 speelt handig op de highlighting-hype in, ik vond namelijk afgelopen week deze ‘Duo Blusher/Highlighter’ in #02 bij Op=Op Voordeelshop. Op=Op Voordeelshop is zeker een aanrader voor meer budgetvriendelijke producten van niet alleen W7, maar ook andere mooie beautymerken. Het blush/highlighting paletje is tevens verkrijgbaar in drie andere kleurcombinaties. Hij deed me meteen denken aan de welbekende, schitterende ‘Orgasm’-blush van Nars. Of deze blush/highlighter van W7 hieraan kan tippen lees je vandaag op mijn blog.

23Als allereerst de verpakking; dit is een eenvoudig zwart doosje met een transparante voorkant, waardoor je meteen ziet welke kleur je voor je hebt. Het doosje is niet mega stevig, maar ik betaalde er slechts €2,49 voor en dan mag je dit misschien ook niet verwachten. In het doosje zit een vrij slecht en onbenullig kwastje; deze heb ik meteen weggegooid. Op de achterkant van het doosje staan duidelijk de ingrediënten afgedrukt. Er zit een hoeveelheid van 3,5 gram in.

456Bovenaan in de verpakking zit de blush; deze heeft een heel mooie kleur waar ik meteen verliefd op werd in de winkel. Het is een beetje een koel koraal-achtige tint, naar mijn mening vooral geschikt voor meiden met een lichtere tot medium huid. Op een donkerdere huid valt deze blush weg, denk ik. Er zit een prachtige, goudkleurige glans in de blush waar ik meteen helemaal enthousiast van werd. Onder de blush zit een heel lichtroze highlighter, die je kunt aanbrengen op je jukbeenderen, wenkbrauwbot, in de binnenste ooghoeken en op de neusbrug. Door de highlighter onder de blush aan te brengen ontstaat er een mooie glans op je huid.

7Tijdens het swatchen merkte ik al dat er veel poeder van mijn kwast afvalt bij het aanbrengen. Let er dus op dat je bij deze blush en highlighter goed de losse poeder van je kwast af tikt voor gebruik. De blush brengt heel makkelijk aan. Ik heb een wat lichtere huid, en kwam er toch wel achter dat deze blush erg gepigmenteerd is; ik hoef er dus niet al te veel van aan te brengen voor een gezonde blos op mijn wangen. Het fijne aan deze blush is dat je hem heel goed kunt opbouwen in kleur. Hetzelfde geldt voor de highlighter. Deze is helaas iets minder gepigmenteerd, maar schittert bij het aanbrengen van meerdere laagjes echt prachtig op je huid.

89Inmiddels kan ik zeggen dat de W7 Duo Blusher/Highlighter echt in mijn dagelijkse make-uproutine zit! Ik ben erg enthousiast over de prachtige kleur, het kleine prijsje en de mooie glow die ik ervan krijg. Ook blijft zowel de blush als de highlighter de gehele (werk)dag goed zitten, en dat zonder bijwerken. Ik ben fan! Enig nadeel; het waardeloze kwastje, en misschien ook dat er sprake is van vrij veel fall out. Maar voor €2,49 zijn dit voor mij twee kleine details. Je kunt de W7 Duo Blusher/Highlighter, behalve bij Op=Op Voordeelshop, ook kopen bij verschillende online make-up webshops en bij Bol.com.

Ben jij, naar aanleiding van mijn review, ook enthousiast geworden over de W7 Duo Blusher/Highlighter? En was je al bekend met de make-up van W7?

Styled by Romy

2 gedachten over “REVIEW: W7 Duo Blusher/Highlighter #02 – Nars Orgasm dupe?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven