Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: Opening Primark Rotterdam-Zuidplein

primark2primark3primark4primark5primark6

Primark, welk modemeisje houdt er niet van? Styled by Romy was gisteren exclusief uitgenodigd om, samen met een select groepje bloggers en pers, aanwezig te zijn bij de opening van Primark Rotterdam Zuidplein. Zelf was ik verhinderd om te gaan, maar uiteraard wilden mijn zusje Ayla en vriendin Gita graag aanwezig zijn om foto’s te maken en natuurlijk te shoppen!

Het Primark-filiaal is het tweede filiaal in Rotterdam, en de elfde Primark-winkel in Nederland. De winkel heeft een oppervlakte van bijna 4.400 meter, en heeft naast mode voor dames, kinderen en heren, ook nog een interieurafdeling! Ik verlaat nooit een Primark-filiaal met lege handen en ook dit keer hingen er weer genoeg musthaves. De prachtige bordeauxrode enkellaarsjes zijn een echte must dit najaar, en ook de heerlijke fluffy vesten en party proof outfits horen in je kast thuis. Primark stoomt jou helemaal klaar voor kerstmis met een geweldige kerst-lijn. Lipglossjes met rendieren, kerstballen, truien met sneeuwpoppen, you name it. Ook voor de leukste cadeautjes voor de feestdagen kun je dus bij Primark terecht!

Speciaal voor jullie verzamelde ik mijn persoonlijke favorieten uit de huidige Primark-collectie! Welke musthave is jouw favoriet? Ben jij net zo’n Primark-fan als ik? Fijne vrijdag en alvast een fijn weekend!

Pssst..11 December aanstaande opent Primark een nieuw filiaal in Den Haag!

Styled by Romy

6 gedachten over “EVENT REPORT: Opening Primark Rotterdam-Zuidplein

  1. Leuk om de foto’s te zien! Ik was zelf ook uitgenodigd, maar kon helaas ook niet. Ik ben ook echt een Primark fan, en ik moet er nu zeker een kijkje nemen aangezien de kerstcollectie er weer is! 🙂
    Fijn weekend!
    Liefs xx

  2. Hier ook een die-hard primark fan! Alleen zo jammer dat vanuit hier (provincie Groningen) de dichtstbijzijnde primark minstens 1,5-2uur rijden is 🙁 echt mooie spulletjes hangen er weer 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven